avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere nesemnata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere nesemnata

Buna ziua,

Am si eu o intrebare usor retroactiva sa zic asa,daca societatea nu ne-a prezentat nici o decizie de concediere (colectiva)cu mentiunea caracteristica a motivului concedierii si perioada preavizului,cum ar fi fost normal si sa o semnam ,sau nu,insa a trimis deciziile la ITM si noua ne-a dat doar cartile de munca la 1 feb ,de ex.,inchise cu art65(1) si inscris nr.deciziei,putem sa facem ceva?E legal ce au facut?
Poate daca imi prezentau decizia,o contestam,nu era dreptul meu?
Se poate face ceva acum,dupa 53 zile?Mentionez ca societatea isi reincepe activitatea la 1 aprilie.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 10:59, 24 Martie 2010
Asa cum a precizat si d-na avocat termenul in care puteti ataca decizia curge de la data comunicarii . Tinand cont ca nu vi s-a comunicat decizia , sunteti in termen si o puteti ataca . Bafta !
Va multumesc din suflet tuturor!
O sa tin cont si o sa vad ce pot rezolva!
Zi frumoasa!
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedieri colective Carmen Curelea Carmen Curelea Am un Caz: Firma la cre lucrez are incepute procedurile pentru concedieri colective- respectiv discutiile cu sindicatele, inaintare adresa de notificare la ... (vezi toată discuția)
Somaj mihalinatt mihalinatt Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj? Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli. Multumesc (vezi toată discuția)
Societatea solicita respingerea cererii de chemare in judecata. ContSters140202 ContSters140202 Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutor. Am avut primul termen cu societatea care m-a concediat conf.art.65(1).Decizia de concediere nu mi-a fost adusa la ... (vezi toată discuția)