avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporul de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporul de vechime

Va rog frumos, cine stie, spuneti-mi daca urmatoarea interpretare este corecta: "daca nu s-a stabilit initial, in contractul individual de munca, sporul de vechime, iar salariul negociat este mai mare decat salariul min. pe economie + %vechime, atunci se considera ca sporul este inclus in salariu."
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 08:41, 15 Aprilie 2010
Foarte de bun-simt si clara expunerea dumneavoastra! In momentul acesta n-am niciun contraargument.
Sunt, totusi, curioasa ce se intampla in situatia in care ma duc si ma angajez la stat acum, dupa 6 ani petrecuti la privat: imi acorda statul spor de vechime?
Multumesc!
In cazul in care va angajati la stat (daca mai fac angajari :) ), binenteles ca veti primi sporul de vechime pt toata perioada lucrata (chiar si cea de la privat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna Ziua ! Unde anume este stipulata obligativitatea angajatorului de a acorda un spor de vechime, fie el si nediferentiat, inclus in salariu ? ( chestiune ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime tomaioan tomaioan As dori sa stiu daca in contractul de munca la rubrica salariu este trecuta o suma doar in dreptul salariului de baza brut, iar la subpunctele referitoare la ... (vezi toată discuția)
Plata sporului de vechime este obligatoriu pentru toti angajatorii? loredana1973 loredana1973 Buna ziua,am nevoie de ajutor pentru negocierea salariului! Societatea unde lucrez,m-a angajat cu salariul de debutant pentru studii superioare.La ... (vezi toată discuția)