avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... mansardare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

mansardare bloc

am vazut ca a mai fost ridicata problema mansardarii...nu m-am lamurit pe deplin..problema sta cam asa...la mine la bloc s-au strans semnaturi pentru mansardare(firma Top Invest din Sibiu)..sunt tabele cu 53 de propietari si acordul notarial al tuturor propietarilor de la etajul 4 pentru transmiterea dreptului de folosinta asupra terasei blocului atat timp cat exista constructia...in schimbul acestui drept firma asigura reabilitarea termica a blocului si alte cateva chestii...pentru mine ca locatar la etajul 4 e ok...ma ingrijoreaza isa daca acest transfer este legal..sau daca vreun vecin care nu a fost de acord cu mansardarea ne poate face probleme..sau daca vreau sa vand apartamentul pot avea dificultati...
nu e legal...sau un om care judeca cat de putin cred ca asa ar trebui sa gandeasca....dar traim in tara tuturor posibilitatilor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare mansarda fara acceptul tuturor proprietarilor limbaalin limbaalin Poate fi intabulat un apartament construit pe terasamentul unui bloc fara acordul tuturor proprietarilor. Pot fi cerute despagubiri vanzatorului sau ... (vezi toată discuția)
Intabulare mansarda petunie petunie Buna ziua Am urmatoarea problema: In anul 2001 ne-am extins apartamentul la mansarda blocului unde locuiam. Am obtinut autorizatie de constructie pe baza ... (vezi toată discuția)
Pot transforma in mansarda podul de deasupra apartamentului meu ? zoia2011 zoia2011 Am cumparat un apartament cu 2 camere la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti care se afla un curs de construire. Dupa ce m-am mutat am inceput sa am ... (vezi toată discuția)