Buna seara , de 2 luni sunt in executare silita pt neplata cheltuielilor de judecata si acum trebuie sa primesc niste bani din strainatate prin western union. Cand persoana respectiva o sa puna banii pe numele meu , banii vor fi sechestrati automat ? v-a fi retrasa suma pe care o datorez statului din banii trimisi pe numele meu ? Dupa cat timp daca da ca poate ajung imediat sa ii scot.
Am inteles , din fericire sa zica asa nu am drepturi salariale si nici alte bunuri pe numele meu.
O sa platesc cand o sa dispun de respectiva suma.
Ce as vrea sa mai stiu este daca o sa platesc vreo penalizare ca nu am platit la timp , pe langa suma initiala ?
Vreau sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna urmatoarele :
În baza art.208 al.1-art.209 al.1 lit.a,e,g ,i Cp, cu aplicarea art.320 ind.1 al.7 C.pr.pen. şi coroborat cu art.74 al.1 lit.a şi c şi art.76 al.1 lit.d Cp, condamnă pe inculpaţii ************* şi ********** la pedeapsa de 2 luni închisoare fiecare
Aici inteleg ca am luat 2 luni de inchisoare cu suspendare.
dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei aplicate şi a executării pedepsei accesorii pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 2 luni pentru fiecare inculpat, conf.art.82 Cp.Potrivit art.359 Cpr.pen., atrage atenţia inculpaţilor asupra disp.art.83 Cp.
Care e diferenta dintre acele 2 luni de inchisoare si acesti 2 ani si 2 luni de incercare ??
Si ce se intampla mai exact in acesti 2 ani si 2 luni ?
De vreo 3 luni am primit o scrisoare ca am intrat in executare silita ca nu am platit cheltuielile judecatoresti. Vreau sa stiu in primul rand pana unde poate ajunge aceasta treaba, daca vreau sa le platesc acum , platesc si penalizari ? si ce vroiam sa va intreb, daca am bani pe carduri , poat sa imi fie luati ?
Am vazut pe net oferte cu imprumuri cu contract notarial , fara garantii ... Ce inseamna asta ? eu nu am nimic pe numele meu, Ce castiga respectivul daca eu nu-i platesc banii inapoi ? :stunned:
Salutare,
Vreau sa stiu si eu exact care este treaba cu executare cu suspendare, ce se intampla sa zicem daca intru intr-o altercatie (bataie) si il bat pe unu in aparare ? intru la inchisoare sau cum e ?
Buna seara,
Am auzit ca se poate face o reabilitare dupa expirarea pedepsei cu suspendare , se poate asa ceva ? mai am de executat cateva luni dintr-o suspendare si vreau sa stiu daca ma pot reabilita total ? adica sa fiu curat , fara cazier ? am auzit ca se poate.