avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate ep1975

Activitate ep1975

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Da
Buna ziua. In primul rand, asociatia sa inregistreze debitul la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Debitul se actualizeaza la cateva luni. Apoi, anuntati in scris secretarul general al sectorului in a carui raza teritoriala se afla imobilul despre acesta situatie. Acesta va incepe procedura de declarare a mostenirii vacante. Dupa finalizarea procedurii, asociatia isi va recupera debitul. Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Serviciile de gazduire si ingrijire acordate persoanelor varstnice in centre rezidentiale publice sau private sunt servicii sociale. Autoritatea care are dreptul de a controla felul cum se acorda aceste servicii sociale, din toate punctele de vedere, este Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala, prin agentiile teritoriale.
Pentru Bucuresti, Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala a Municipiului Bucuresti, Str. Ion Câmpineanu, nr. 20, sector 1, Bucureşti – etaje 2,3,4, apismb@mmanpis.ro.
Va sfatuiesc sa scrieti cu toata increderea.
Alta institutie care ii poate controla este ANPC, pentru calitatea serviciilor furnizate.
Nu lasati lucrurile asa.
Buna ziua. ANAF are un program informatic care contine informatii despre bunurile si veniturile fiecarei persoane.
o asociatie non profit are deschis un punct de lucru unde are casa de marcat. in situatia in care deschide un alt punct de lucru, la alta adresa dar cu activitate similara, poate folosi aceeasi casa de marcat sau trebuie o alta casa de marcat? multumesc anticipat
buna seara, as vrea sa stiu daca asociatia de locatari sau de proprietari este obligata prin lege sa construiasca o rampa de acces pentru persoane cu handicap la intrarea in bloc. Ma intereseaza temeiul legal. Multumesc
In primul rand va multumesc pt raspuns si apoi mai am o intrebare: apartinatorul legal, sustinatorul legal sau tutorele (curatorul) au obligatia de intretinere fata de persoana varstnica? Multumesc.
Buna ziua, as vrea sa aflu si eu care este diferenta dintre tutore legal, sustinator legal si apartinator legal si ce obligatii ar avea fiecare dintre acestia fata de o persoana varstnica. Va rog daca ma poate ajuta cineva sa inteleg. Multumesc anticipat.
Daca in timpul derularii unui proces de partaj, una dintre parti a decedat, procesul poate continua?