am de la societatea unde am lucrat de la 13.04.1970 pana la data de 31.10.1994 adeverinta cu veniturile suplimentare . In aceasta, societatea specifica ca pentru aceste venituri s-a platit la stat sumele aferente pentru pensia suplimentara. Cu toate acestea casa de pensii nu a tinut cont de aceasta adeverinta, calculandum pensia fara acestea. Intra in calcul aceste sume ?
care este modalitatea de a intra in posesia punctajului detaliat care a stat la baza calculului pensiei ?
de ce nu se trimite acesta pensionarului odata cu prima pensie pentru a sti cum ia fost calculata ? Cred ca toti pensionarii ar fi de acord contra unei sume de bani sa poata intra in posesia acelor tabele de calcul. Personal am facut contestatie la decizia mea de pensionare deoarece nu mi s-a luat in calcul adeverinta cu venituri suplimentare din perioada 13.04.1970 pana la data de 30.10.1994. Este normal ?
care este termenul de depunere a cererii pentru ajutor somaj de la data incetarii contractului de munca si daca perioada de somaj se considera de la data incetarii contractuluui de munca sau de la data inregistrarii cererii ?
care este termenul de depunere a cererii pentru reluarea platii de somaj dupa o perioada de lucru determinata in timpul somajului ?
care este termenul de depunere a cererii pentru ajutor somaj de la data incetarii contractului de munca si daca perioada de somaj se considera de la data incetarii contractuluui de munca sau de la data inregistrarii cererii ?
care este termenul de depunere a cererii pentru reluarea platii de somaj dupa o perioada de lucru determinata in timpul somajului ?