exista vreo modalitate (in fata notarului) prin care se poate ceda o locuinta achizitionata printr-un credit ipotecar unei alte persoane, sub obligatia de a continua sa achite ratele pt acel credit?
Am urmatoarea problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv:
In anul 2005 a fost infiintata o societate comerciala cu raspundere limitata, care a functionat pana in 2006.
Respectivul SRL nu si-a mai desfasurat activitatea din anul 2006, iar pe ORC figureaza cu bilantul nedepus pentru anii 2007,2008 si probabil va urma 2009.
Administratorul firmei a incredintat-o total unor alte persoane, insa numai in fapt, in acte continuand sa figureze drept administrator. Pentru perioada mentionata nu s-a depus nici-o instiintare cum ca firma nu mai desfasoara activitate si nici bilantul contabil aferent anilor mentionati.
Un alt aspect este ca despre situatie a aflat in mod indirect, nu in urma unor notificari din partea ORC.
Momentan doreste desfiintarea respectivei societati, desigur...cu plata datoriilor aferente.
Cum se procedeaza in aceasta situatie, avand in vedere ca nu a primit nicio notificare a datoriilor?
Imi puteti spune care este programul judecatoriilor acum de sarbatori?
De fapt ma intereseaza daca lucraza (macar la registratura) in perioada dintre craciun si anul nou.
am nevoie de putin ajutor, mai exact de o informatie referitoare la partaj.
in situatia in care noi am cumparat impreuna un apartament (60.000 euro) prin credit ipotecar, facut exclusiv pe baza venitului meu, la care se adauga o suma de la parintii mei (credit facut de ei) si o suma pusa de noi, la partaj cat se cuvine sotului?
imi cer scuze ca postez pe acelasi subiect, dar tema este oarecum comuna.
ce termen primesc la divort in cazul in care depun actiunea sapt aceasta?
mentionez ca nu exista copii, iar bunurile vor fi impartite de comun acord, fara a ajunge in fata justitiei.
este f important pt mine sa imi fac o idee despre termen deoarece o vreme nu voi fi in tara, iar eu voi fi cea care va initia divortul.
pai nu stiu cum sa iti spun, dar maestra ta nu e tocmai in pozitia in care sa merite sa te revansezi fata de ea :)).
adica te exploateaza pe gratis si tu vrei sa te revansezi??? =D>
intr-adevar nu este obligat nimeni sa te ia stagiar, dar TEORETIC odata ce si-a luat un stagiat, avocatul este oarecum obligat la plata unui venit (ma rog...e drept ca putin cam ridicol pt vremurile noastre) care este in jur de 800-1000 de lei. :D
cred ca ea ar trebui sa se revanseze fata de tine ca si-a gasit sclav gratis :stunned:
si inca ceva. de ce va dau rezultatele tocmai atunci? din cate am vazut la baroul bucuresti au fost sub 80 de candidati, deci in concluzie f putine lucrari pt fiecare materie in parte.