Multumesc pt raspuns. Evident ca banii sunt ai lui, chiar vrem sa ii depunem in contul lui si sa aiba acces doar el la varsta de 18 ani. Puteti sa imi spuneti va rog un prim pas? Nu cunosc procedura.
La multi ani! Va rog daca este posibil sa primesc cateva informatii la speta mea: am un fiu de 16 ani 6 luni. Acesta a mostenit din partea tatalui sau un imobil pe care am dori sa il vindem. Nu cunosc conditiile in care se poate instraina acest imobil inainte de a deveni major. Vrem acest lucru deoarce dorim sa ne mutam in alt oras unde am un imobil achizitionat pe numele meu prin credit imobiliar de 11 ani si nu ne-am mutat din cosnsiderentul ca nu ar putea vinde avand in vedere ca fiul meu este minor. Va multumesc. Cu deosebita stima, MIRELA
buna ziua
va rog daca se poate am nevoie din nou de ajutorul dvs
am iesit la pensie pentru limita de varsta in mai 2009
dosarul initial de pensionare continea toate actele necesare pensionarii
ulterior mi-a venit decizia de pensionare care nu avea in cuprinsul ei toti anii astfel cum erau cuprinsi in documentatia prezentata
aam facut o cerere in care am sesizat acea lipsa si mi s-a emis in decembrie decizia cu pensia recalculata din culpa lor acum intrebarea mea este: acei 60 lei care mi s-au adaugat la pensie din urma trebuia sa mi se puna incepand cu mai 2009 dar in reclacularea transmisa scrie ca se va acorda cei 60 lei incepand cu 01.12.2009 si nu cu 01.05.2009 cand am avut dreptul la pensie - ceea ce cred ca nu e in regula o a doua nedumerire pe care o am este aceea ca mi s-a oprit 5.5% din aceasta diferenta de bani pe care am primit-o ieri pentru anul 2010 si nu incepand cu 2011 cum cred ca ar fi trebuit sa o faca .
astept raspunsul dvs daca ma puteti ajuta
cu stima
buna ziua
am si eu o problema
trebuie sa prelungesc cu inca 1 an regulamentul intern deja existent dar care expira luni
nu stiu care este procedura
trebuie sa convoc reprezentantii salariatilor?'
stie cineva ?
va rog multumesc din suflet
buna ziua
am o nedumerire am studiat normele de aplicare a programului prima casa 1 si 2 si nu am gasit nicaiunde reglementat ca ar exista aceasta conditie obligatorie.
eu sunt intr-o asemenea speta parte directa, in sensul ca sora mea mi-a facut o imputernicire pentru semnare acte ce deriva din achizitionarea unui imobil dar brd nu doreste sa semneze decat cu ea. nu stiu ce e de facut in aceasta situatie pt ca sora mea risca sa piarda jobul pe care il are in italia.
am facut un memoriu catre brd dar acestia nu cred ca sunt dispusi sa accepte iar precontractul expira in 07.06.2010 si nici in acest moment nu avem semnat contractul decredit.
astept un sfat din partea dvs.
multumesc
o zi buna
buna tuturor
am si eu o problema cu bancpost
am avut un credit pe care am stiut ca este achitat. am vrut sa contractez un alt credit la brd si am aflat cu stupoare ca am fost introdusa in biroul de credit pe motiv ca ultima rata in 2007 a fost achitata cu 7 lei mai putin dar nu am fost anuntata ca exista aceasta diferenta si mai mult decat atat nu am fost anuntata ca voi fi raportata la biroul de credit. stiu ca trebuia sa fiu notificata cu 15 zile anterior raportarii nu s-a intmplat in niciun fel sa fiu anuntata. am facut ulterior un memoriu catre bancpost si ceide acolo practic mi-au spus ca nu vor efectua nicio stergere de la biroul de credit pana nu voi aplica la ei pt creditul pe care doream sa il obtin de la o alta banca. mi se pare o aberatie m-am hotarat sa ma adresez ANPC nu stiu cate sanse am sa pot castiga mai ales ca nu a fost dn culpa mea.astept parerile si sfaturile dvs
cu stima
multumesc:(
buna ziua
va rog daca se poate sa va supun atentiei cazul meu
am lucrat la petrom si a trebuit sa imi iau ordonanta pt ca m-au disponibilizat si mi
s-au dat niste salarii compensatorii in aprilie anul curent. dupa acest lucru mi-am depus dosarul pt pensionare, dar eu am auzit ca petromul ar fi trebuit ca in cazul meu de pensionare ar fi trebuit sa beneficiez conform contractului colectiv de munca de 3 sau 4 salarii. nu stiu ce sa fac eu am fost la sediul petrom dar mi-au spus ca nu pot beneficia de salariile respective pt ca dupa cum spun ei am semnat pt primirea ordonantei.
in concluzie astept parerile dvs cu privire la problema mea expusa
astept raspunsul dvs
cu stima