adelina prada a scris:
ptr bobita 222.
pentru informarea ta, vreau sa stii ca am lasat mostre afara pe parcurisul noptii si unele chiar au disparut, dar nu am facut plagere la politie, deoarece e vina mea.
faptul ca tu, cu aberatiile tale, pretinzi ca eu, care nu am lucruri de valoare in punctul de prezentare, sau lucruri care nu pot fi folosite de un hot, sa investesc poate 30% din valoarea materialelor din birou intr-o amarata de alarma, spui aberatii, cu tenta de ironie.
ideea e ca atata timp cat legea nu ma obliga, si eu imi asum anumite riscuri, cu ce drept vine politia si ma amendeaza?
da, stiu lipsa de fonduri.
Politia are dreptul sa te amendeze deaorece orice agent economic sau Pfa este obligata sa isi protejeze spatiul in care isi desfasoara activitatea ( legea 333/2003)/
Iti spun din experienta ca un sistem antiefractie sau alarmare iti poate salva viata sau bunurile detinute.
Deasemenea sunt sigur ca daca in urma unei spargeri la sediul dumneavoastra, se fura calculatorul , o sa pierdeti anumite informatii ( baza de date , bilanturi etc ) + investitia intr-un alt calculator.
Se pot gasi kituri de sisteme antiefractie si la 500 , va spun ca acesta este un pret foarte bun.