avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate alex d

Activitate alex d

cel mai bine va duceti la politie si discutati cu cei de la ordine publica, mergeti si cu o copie dupa contractul de munca al paznicului si cu factura sistemului cctv
sistemul de alarma se poate cumpara si de catre dumneavoastra, dar conform legii trebuie sa platiti cu 30% mai mult. dar atentie sistemul achizitonat trebuie instalat numai de catre o firma specializata care este acreditata pentru asa sau de catre o persoana acreditata altfel persoana care instaleaza sistemul este pasibila de dosar penal.

firma dumneavoastra ce domeniu de activitate are? va intreb deaorece nu inteleg de ce este nevoie de sistem antiefractie daca spatiul este protejat cu sistem de supraveghere si paznic angajat cu contract. Sistemul video inregistreaza sau numai este setat numai pe vizionare in timp real prin internet?
atentie in cazul care vreti sa aveti si activitatea de monitorizare sisteme antiefractie. In acest caz trebuie sa aveti in dotare 2 dispecerate, unul in functie si unul pentru cazuri deosebite, ( stricarea unui dispecerat ). Actele dispeceratului trebuie sa fie depuse la politie, impreuna cu un model dupa uniforma agentilor, emblema, aparatura din dotare la sediul societatii si a agantilor de paza si interventie rapida.

Deasemenea in cazul in care la sediul societatii aveti armament, camera de depozitare trebuie sa fie un spatiu inchis, dotat cu sistem antiefractie ( sirena, transmisie , senzor trepidatii si geam spart ) si sa tineti o evidenta a munitiei intrate si iesite.

Pentru mai multe detalii legate de acest domeniu iti stau la dispozitie
Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce acte am nevoie pentru a importa cafea din Liban. Stiu ca, cafeaua este supusa accizari.

Este nevoie ca marfa sa fie insotita de o analiza de laborator sau ceva de genul asta.
Răspuns la discuția sistem antiefractie cf 333/2003
Din cate stiu eu pentru import fr sisteme si compenente antiefractie trebuie sa ai certificate de conformitate pentru fiecare produs si sa fie produse conform stasurilor UE.

Am observat ca firmele vand cu un adaos comerciale mai mare cu 30 procente catre PF si firmele care nu sunt autorizate de IGP.

Poti sa intri pe www.secpral.ro
adelina prada a scris:

ptr bobita 222.
pentru informarea ta, vreau sa stii ca am lasat mostre afara pe parcurisul noptii si unele chiar au disparut, dar nu am facut plagere la politie, deoarece e vina mea.
faptul ca tu, cu aberatiile tale, pretinzi ca eu, care nu am lucruri de valoare in punctul de prezentare, sau lucruri care nu pot fi folosite de un hot, sa investesc poate 30% din valoarea materialelor din birou intr-o amarata de alarma, spui aberatii, cu tenta de ironie.
ideea e ca atata timp cat legea nu ma obliga, si eu imi asum anumite riscuri, cu ce drept vine politia si ma amendeaza?
da, stiu lipsa de fonduri.

Politia are dreptul sa te amendeze deaorece orice agent economic sau Pfa este obligata sa isi protejeze spatiul in care isi desfasoara activitatea ( legea 333/2003)/

Iti spun din experienta ca un sistem antiefractie sau alarmare iti poate salva viata sau bunurile detinute.

Deasemenea sunt sigur ca daca in urma unei spargeri la sediul dumneavoastra, se fura calculatorul , o sa pierdeti anumite informatii ( baza de date , bilanturi etc ) + investitia intr-un alt calculator.

Se pot gasi kituri de sisteme antiefractie si la 500 , va spun ca acesta este un pret foarte bun.
Răspuns la discuția inventar scule firma
O sa iti raspund numai la prima intrebare, la celelalte doua o sa il las pe cei mai in masura decat mine sa iti raspunda.

1. firma de paza si protectie raspunde in speta ta numai daca agentul de paza a luat in primire sculele, printr-un proces verbal in care se specifica exact ce trebuie sa pazeasca. Multe contracte pentru paza au ca obiect al contractului un singur post care are la paza curtea firmei sau un anumit utilaj nu neaparat toate bunurile societatii comerciale.

Sa iti mai spun ceva, de obicei intr-un contract cu firma de paza si protectie este stipulata si o clauza cu o polita de asigurare. Incearca sa vezi daca exista o asemenea clauza in contract.
Atentie la ce echipamente importati din China. vedeti daca firma producatoare are toate avizele necesare pentru echipament vandut. Am vazut multe camere video si centrale de alarma din china, care nu aveau nici un act.

Nu sunt probleme la D.S.C. si Paradox, dar cred deja stiti asta.
Răspuns la discuția sisteme de securitate
Conform legii in vigoare orice sistem de alarma antiefractie trebuie montat de catre un Tehnician pentru sisteme de detectie, CCTV , control acces. Iti recomand sa nu mai instalezi sisteme de detectie. Pot aparea probleme si la programarea codurilor master si de programator.
Răspuns la discuția Agresiune fizica
Dar daca exista dovada inregistrata pe format digital mai este nevoie de martori?

Mare grija la inregistrari sa nu fie sterse sau sa se inregistreze peste ele.