avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate inmihaela

Activitate inmihaela

Discuție noua angajare
Buna ziua,sunt in somaj de 1an si 2 luni de la o mica firma de constructii care nu a mai avut activitate.Intrebarea mea este:dupa ce termin perioada de somaj mai pot fi angajat la aceeasi firma dac aceasta are din nou activitate?
Discuție somaj
Buna ziua!Momentan sunt in somaj,si intrebarea este daca mai pot fi angajata la firma care ma scos in somaj dupa o perioada anume sau dupa expirarea perioadei de somaj?
La cate zile de concediu medical am voie(pana la comisie)?90zile pe an(calendaristic),90zile consecutiv (indiferent daca treci in alt an)?Multumesc!
in 2009 am avut 78 zile concediu medical,si acum(in 2010) mai am 12zile(adica90).Pot beneficia de concediul de odihna pe anul 2010(as vrea in continuarea celor 90 zile de cm sa imi iau co.)Multumesc!
in 2009 am avut 80 zile concediu medical. Pot sa-mi mai iau si in 2010 ?Cele 90 de zile(pina la comisie )sunt valabile intr-un an calendaristic?
Discuție demisia
daca in perioada de preaviz -dupa depunerea demisiei-imi iau concediu medical,se intrerupe preavizul?
Discuție demisia
mi-am dat demisia,fiind prost sfatuita,pot reveni asupra deciziei,si cum?
Răspuns la discuția cim
daca am demisia inantata,dar dupa finalizarea anchetei se constat ca nu este necesara desfacerea cim,mai pot ramane angajata?pot reveni asupra demisiei pe motiv de presiune si intimidare?
Discuție cim
am o problema la serviciu,si la "indrumarea "unora mi-am dat demisia.Numi-au aprobat demisia ,s-a constitiut comisie de ancheta si eu acum stau sa dau explicatii,pt ca nu am nimic de ascuns.Dar am auzit ca aceasta cercetare se face pt ca sunt in preavizulde 15 zile.Nu ar fi trebuit sa primesc o instiintare scrisa ca sunt in preaviz?daca nu sunt asa vinovata si hotarasc sa ma sanctioneze disciplinar mai este valabila demisia?Imi pot desface cim dupa aceea demisie?