Trebuie sa aveti o lista cu aceste bunuri si anii in care ati achizitionat aceste bunuri.
Pentru o evaluare corecta apelati la un expert evaluator bunuri mobile.
www.anevar .ro
La evaluarea terenurilor se aplica 3 metode - metoda comparatiilor directe, metoda capitalizari veniturilor si metoda costului. In cadrul acestor metode se folosesc diverse abordari .In cazul dumneavoastra evaluarea terenului trebuie facut tinand cont de Standardele internationale de evaluare .
Expertul evaluator trebuie sa foloseasca in raportul de evaluare minim 2 metode .
Daca doriti un expert evaluator din zona unde locuiti intrati pe www.anevar.ro
Succes
Trebuie sa fiti un pic mai explicit cu drumul de acces .Sa inteleg ca A+B au o constructie impreuna???
Si 1,5 m ce reprezinta ??
In ceea ce priveste deschiderea la drum , da exista un minim asta in cazul in care doriti sa construiti pe acel teren si aceasta deschidere este mentionata in Certificatul de urbanism pe care il elibereaza primaria .
Evaluatorii nu isi aleg preturile ei evalueaza bunurile tinand cont de valoarea de piata.
Definitia Valoarii de piată este : suma estimată pentru care o proprietate va fi schimbată, la data evaluării, între un cumpărător decis si un vânzător hotărât, într-o tranzactie cu pret determinat obiectiv, după o activitate de marketing corespunzătoare, în care părtile implicate au actionat în cunostintă de cauză, prudent si fără constrângere.
In cazul ambelor bunuri , cel mobil si cel imobiliar , valoarea de piata va fi stabilita la data depunerii actiuni.
Valoarea va fi exprimata in Ron si(sau) intr-o moneda de circulatie internationala .
Aveti nevoie de evaluare pentru a da o valoare finala constructiei pentru ca cei de la primarie sa aibe o valoare de impozitare.
Mergeti cu toate actele care le aveti de la vechiul proprietar si cu contractul de vanzare cumparare .
Numai cei de acolo va pot spune ce demersuri sa faceti mai departe.
Daca refuzati o ancheta sociala acum , cum va fi peste ceva timp cand veti adopta copilul ?Stiti ce inseamna adoptia si ce implica ea??
Moralitatea in romania e o gluma nu se tine cont de ea dar unde va conta . Autoritatea tutelara de pe langa primarii fac aceste anchete sa vada daca copii au conditii optime de trai - atat - nu invadeaza si nu incalca nici un drept.
Intrebarile sunt foarte simple : unde dorm copii, daca aveti surse de caldura, daca aveti condititii sa le faceti de mancare,etc.
Am achizitionat in 2005 un ap impreuna cu sotul meu de la o doamna
in 2009 iunie am divortat
in 2009 august fostul sot intra prin efractie la domiciliul meu si imi fura toate actele
in 2009 octombrie primesc citatie din partea doamnei ca vrea sa anuleze contractul pe motiv ca nu s-a platit avansul si ratele lunare
este contract de vanzare cumparare cu avans de 50% platit in ziua incheierii contractului si dif impartita in rate lunare de 200 ron
noi am facut la sfarsitul fiecarui an acte la notar cum ca ne-am achitat ratele in anul respectiv
acum primesc aceasta citatie, eu nu mai am nici un fel de act - fiind sustrase din casa de catre fostul sot
ce pot sa fac??
Ancheta sociala se face pentru a se vedea daca copii au unde sa vina in perioada de vizita .Angheta sociala se face la domiciliul ambilor parinti. Ancheta sociala urmareste interesele copiilor .Daca mediul in care vor trai pentru o perioada scurta de timp - perioada vizitelor - sunt morale si decente.