avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate fanel

Activitate fanel

Răspuns la discuția Declaratii firma!
Nu ma poate ajuta nimeni?
Buna seara,
Am o firma de taxi neplatitoare de tva la care eu sunt administatator si pe masina lucrez numai eu.
As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ?(declaratii la finante, la asigurari de sanatate, cartea de munca, somaj tot-tot pentru a fi in regula si sa nu am probleme daca am controale.). La final de an ce ar trebui sa fac. Multumesc si sarbatori fericite!
Răspuns la discuția Firma taxi
Multumesc!
Discuție Firma taxi
Buna seara,
Sunt administratorul unui SRL- activitate taxi (o masina) si doresc sa lucrez eu si un prieten pe masina. Vreau sa stiu toate detaliile de care trebuie sa tin cont in desfasurarea corecte si legale a activitatii (contracte de munca, facturi, SSM, ITM. etc).
Este cineva care ma poate ajuta?
Va multumesc tuturor!
Toate bune!
Buna,
Poate cineva sa-mi spuna daca esti inginer dupa ce termini specializarea inginrie economica - si pe diploma scrie _inginer diplomat?
Poate cineva sa sparga adresa de email sa vada ce am in ea. Banuiesc ca cineva imi citeste mail-urile? Ce ar tbeui sa fac?
Discuție COASIGUTAT SOT
Din iunie 2010 sotul meu a terminat somajul si de atunci nu are venit pentru ca nu si-a gasit serviciu. Din pacate pe 02.01.2011 l-am internat de urgenta in spital. Acum nu stiu cum sa-l scot fara sa platesc pentru ca nu este asigurat. Am aflat ca puteam sa il inregistrez coasigurat la mine la firma, dar nu stiu ce acte imi trebuie sa depun eu la firma. Astept un raspuns . multumesc.
Buna seara! Am nevoie urgent de un sfat. Am terminat Administratia Pulbica acum 8 ani la Pitesti si lucrez in prezent la o intreprindere X (energie electrica) ca operator calculator. Trebuie sa urmez un curs de master apropiat de acest domeniu Sa incerc la (Ingineria si managementul integrat al mediului in activitati industriale) sau sa merg numai pa Management in afaceri? Sau stiti cumva despre un cursdespre acest domeniu. Va multumesc
Am terminat facultatea de Stiinte Economice si Administrative Pitesti Specializarea Administratie Publica la Pitesti (4 ani) si lucrez ca operator date la o firma de energie electrica. As dori sa urmez un master care sa ma avantajeze in domeniu in care lucrez. Ceva care sa echivaleze studii tehnice. Exista sanse de avansare ca manager sau sef de sectie dar trebuie sa am studii superioare tehnice . Poate cineva sa ma indrume ce sa aleg? Va multumesc!
Discuție Licenta Taxi
Tatal meu are o masina personala pe taxi cu licenta in regim PFA. As dori sa stiu cum as putea sa o trec pe numele meu ca sa pot si eu lucra pe masina. Pot face intreprindere familiala sau ceva dse genul asta? Asociatie familiala?. Am auzit ca daca ai pana in 35 de ani si infiintezi o firma poti avea niste facilitati de la stat.Poate imi dati mai multe detalii sau citate din lege. Astept raspuns. Va multumesc!