nu cred ca poti trimite angajatii tai asa simplu in anglia... permis de munca ai obtinut? iti deschizi un punct de lucru acolo si mergi pe delegare sau detasare la alt angajator???
nu este f simplu si trebuie f mare atentie in intocmirea formelor...
iti pot da solutii... contacteaza-ma pe privat
cele bune,
in termen de 30 de zile de la data inregistrarii. La pensii se va face un contract pe baza sumei declarate, iar la sanatate pe baza declaratiei de la fisc.
va pot oferi consultanta in domeniu, contabilitate...
cele bune,
Buna seara,
Pe langa inregistrare in registrul comertului, declararea la fisc(dupa obtinerea certificatului de libera practica), mai este nevoie de autorizarea spatiului in care functioneaza cabinetul.
Va pot oferii serviciile mele privind infiintarea si autorizarea precum si contabilitate si consultanta in management.
Cele bune,
In primul rand trebuie sa ai un certificat de specializare Web design, sa ai un sediu profesional (act de proprietate, contract de inchiriere/comodat)...
Iti pot oferii serviciile mele de infiintare PFA, contabilitate si consultanta de start-up.
Cele bune,
Se depune doar declaratia de venit estimativ. Declaratia de impunere se depune in anul 2011 pentru 2010 (in cazul in care infiintarea a fost in 2010).
Pentru asigurarile de pensii si sanatate se fac contracte individuale.
Ma puteti contacta ptr solutii
Cheltuielile cu intretinerea sunt deductibile proportional cu suprafata utilizata de IF
Mijloacele fixe se amortizeaza
Declaratiile nu trebuiesc vizate de un consultant fiscal, insa este necesar sa fie corect intocmite.
Produsele de promovare pot fi deductibile
Ma puteti contacta, va pot oferi cele mai bune solutii