avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate Niculescu_Adrian

Activitate Niculescu_Adrian

Daca semnez un contract de închiriere pentru o aplicație mobila, între persoana fizica(eu) si srl(cei care închiriază platfoma), pot folosi ulterior( dupa deschiderea unui srl) acea aplicație în cadrul unui srl, care sa subînchirieze spațiu publicitar, in app, către alte companii?
Buna ziua, am o problema cu niste poze din locatia mea(srl).
Am postat un anunt de angajare, am pus poze din locație, cineva le-a copiat si le foloseste pe un alt site, in numele altor persoane.
Am încercat sa vorbesc cu admin, dar m-a refuzat si am primit bann pe site.
In poze apare locația mea(srl) si inca o persoana.
Mulțumesc pentru răspuns
Buna ziua.
Urmeaza sa deschid un studio de Bdsm , ma poate indruma cineva si sa imi spuneti ce fel de activitate ar trebui sa selectez pt cod caen ?

Orice idee e bine venita.

Multumesc
BDSM legal in Romania?

Ma refer strict la arta de dominare, fara contact sexual, fara relatii intime si fara nici o altfel de prostie.

Multumesc.
Bună ziua.
A-și avea marea rugăminte sa ma ajutați în legătură cu ceea ce trebuie sa fac atunci cand dau spre închiriere
- proprietatea personala
- sub închiriez proprietatea altcuiva

Cum demonstrez autorităților cati bani am încasat?
Ce fel de contract trebuie sa am cu proprietarul imobilului?
Este nevoie sa fiu persoana juridica?
Pot subînchiria proprietatea cuiva dacă are mai mult de 5 camere?
Cât la % este impozitul pe profit în aceasta situație?
Trebuie sa platesc și alte taxe în afara de impozit pe profit?

Mulțumesc anticipat.
Cum asi putea propune primăriei unui sector din București un contrat pentru prestări servicii?
Dar acum...in 2019...
Care mai sunt reglementarile...?
Ai voie să le detii pt consum propriu.....DAR CINE LE VINDE?
O persoana angajata cu Contract individual de munca cu norma intreaga la un angajator mai poate beneficia de un contract individual de munca cu timp partial sau norma intreaga la un alt angajator? Daca da, in ce mod.
Discuție Prima chirie
Buna ziua,

M-am mutat de curand intr-un oras la o distanta mai mare de 50 km de orasul de resedinta si lucrez cu contract de munca pe perioada nederminata cu salar de minim pe economie
inainte de asta am muncit in orasul natal si nu am beneficiat de ajutor de somaj si nici un fel de alt ajutor din partea statului.

in aceste conditii m-asi incadra la un proiect de genul prima chirie sau prima de relocare sau orice altceva?
Multumesc !
M-am mutat de curand in Bucuresti cu, chirie si am adresa de domiciliu in alt oras.
Pentru a-mi schimba medicul de familie am nevoie de viza de flotant?