Nu sunt sigura ca exista un contract pe 2007.
Dar am crezut ca asa cum este cel unic la nivel national pe anii 2007-2010, exista si acesta in constructii montaj.
Eu am ultimul din 2005.
:(( Va rog daca puteti sa ma ajutati in aceasta problema.
Am nevoie urgenta de un model de Contract colectiv de munca la nivel national, in constructii-montaj pe anul 2007.
Am nevoie urgenta de un model de Contract colectiv de munca la nivel national, in constructii-montaj pe anul 2007.
Angajatorul este obligat sa plateasca concediul de odihna pana la sfarsitul anului, chiar daca faptic el se poate efectua si anul urmator, ceea ce nu este prea legal.
Nu sunt obligatorii cele 126 de zile, putet veni la lucru pana in luna a -9a, daca va simtiti bine.
Ce sunt obligatorii sunt cele 42 de zile postnatale.
Abia dupa ce ati efectuat cele 42 de zile, puteti beneficia de indemnizatia de maternitat, care din 01 ianuarie 2006 este de 800RON si se plateste din bugetul Ministerului Muncii.
Cele 42 de zile postnatale sunt obligatorii. Abia dupa ce ati luat cele 42 de zile puteti beneficia de indemnizatia de maternitate, care incepand de la 1 ianuarie 2006 este de 800 RON si se plateste din bugetul Ministerului Muncii, Solidaritatii si Familiei.
As dori sa va spun, ca aceasta indemnizatie de 300 RON se primeste numai pana cand copilul implineste 2 ani, in conditiile in care dvs. renuntati la indemnizatia de maternitate si va intoarceti la serviciu. Nu stiu daca acest stimulent este valabil si-n cazul in care lucrati la o alta firma. Incepand cu anul 2006, indemnizatia de maternitate va fi asigurata din bugetul Ministerului Muncii, Solidaritatii si Familiei si cred ca tot de aici va fi platit si stimulentul.