avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate Andrasoni Diana

Activitate Andrasoni Diana

adevarat, le veti cere cheltuieli de judecata.
fie puteti initia o procedura in instanta pentru refacerea inscrisului disparut, fie puteti da in judecata primaria pentru refuz nejustificat de a va elibera actele pe care trebuia sa le aiba. Dar de atunci, cred ca e si intabulat (daca locuiti intr-o zona geografica unde a fost carte funciara de prin 1800). Nu disperati. solutii sunt.
Sansele de castig sunt foarte mari. Numai ca costurile intentarii unui proces sunt mari, de asemenea. Aveti dreptate, nu trebuie lasati. Ei stiu asta (costurile si durata justitiei), de aceea procedeaza de aceasta manier[
Răspuns la discuția Valabilitate pasaport
6 luni inainte de expirare, mai poate fi folosit. Sunteti la limita, dar va incadrati
Răspuns la discuția pensie alimentara
La valoarea salariului pe care il va obține acolo, dar numai în cazul în care va fi angajat cu carte de munca. Se poate verifica firma angajatoare identificand numarul asigurarii sociale din Germania
Răspuns la discuția Recuperare datorie
actiune civila. si cat de repede. S-ar putea sa circule fara taxa de drum si amenzile va vor veni dvs.
Răspuns la discuția inselatorie pe net
Ii cunoasteti adresa?
Pentru ca vatrebui sa faceti o plangere penala pentru abuz de incredere. atasati si dovezile. Daca nu ati sters conversatiile relative la bani, listati-le si atasati si dovada trimiterii banilor.
Asa cum e masina, nu. Dar, ca rezident roman, are dreptul sa isi inmatriculeze masina in Romania, si atunci poate sa faca polita de asigurare RCA la o sicetate de asigurari din Romania.
Av. Diana Andrasoni
Răspuns la discuția litigiu comercial sau civil?
in practica instantelor clujene, in majoritatea cazurilor, acest tip de litigii au si petit de despagubiri pentru impiedicarea derularii afacerii, profit netrealizat, si, drept urmare, se solicita procedura prealabilaa a concilierii. Mai mult decat atat, poate la o asemenea procedura, vecinul chiar isi da acordul si partile au scapat de un litigiu. Chestiile oficiale cateodata, dau rezultat. Este un litigiu comercial, este o obligatie de a face nepatrimoniala, asa pura si simpla, fara petit de daune, care nu stim daca se va formula sau nu dupa ce ne-a scris pe forum omul, si atunci nu se impune conciliere. daca este si petit de daiune, categoric se impune concilierea.