nu poate sa faca obiectul executarii silite intreg salariul, dealtfel din relatarea dvs nu rezulta ca exista un dosar executional pt recuperarea debitului ci doar vi s-a comunicat verbal care sunt conscintele neachitarii lui. oricum procedura legala difera de modul in care s-a procedat.
Colega, nu sunt de acord cu modul de abordare a spetei în sensul ca nu trebuie sa ne lasam atrasi in dispute dintre colegi ai nostri si presupusii lor clienti prin a face aprecieri cu privire la calitatea consultantei. Opiniile exprimate de cei avizati ar trebui enuntate sub forme principiale si nicidecum cu caracter prsonal si/sau denigratorii la adresa colegilor avocati!
O puteti chema în judecată pentru obligatia de a face. Aveti grija să adunati probe în dovedirea prejudiciilor, faceti poze, păstrati marfa distrusă, etc . Atentie să nu depăsiti termenul de un an de la constatarea prejudiciului, fiind o actiune personală să nu se prescrie dreptul la actiune. Succes!
Puteți cere instanței, în cadrul procesului, să solicite informații la serviciul evidentei populației pentru a afla unde se află tatăl copilului. Succes!
În cazul în care un bun rămâne fără stăpân, deoarece proprietarul a decedat si nu a lăsat mostentori, statul este cel care devine stăpânul bunului. Dacă apare un mostenitor acesta poate să-și exercite dreptul de moștenire legală, solicitând posesorului, lăsarea în deplină propietate si linistită posesie a imobilului. Persoana care a ocupat abuziv un astfel de imobil, nu poate deveni proprietarul imbilului în lipsa unui just titlu. Mai mult, persoana în cauză poate fi trasă la răspundere pentru ocuparea fără drept a imobilului. Cât priveste aspectul recuperării investiției acest lucru este posibil în functie de caracterul investițiilor.