avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters118682

Activitate ContSters118682

Discuție demisie
Buna ziua

Conform noului cod al muncii se poate demisiona fara preaviz?Si va rog daca se poate un model formular demisie. Cum angajeaza o societate comerciala un om care a demisionat de la fostul loc de munca, care sunt actele necesare ?

Va multumesc.
Multumesc frumos pentru raspunsuri
Puteti va rog sa-mi spuneti daca am angajare cu 8 ore la o societate comerciala si inca 2 ore la alta, primesc indemnizatie de la ambele sau de la cea la care sunt angajata cu 8 ore?
Multumesc
Buna ziua

Va rog frumos sa-mi spuneti daca in luna iulie 2011, imi voi lua concediu legal 10 zile lucratoare, iar in luna august la sfarsit voi naste si ulterior voi intra in prenatal si concediu intretinere copil de 1 an de zile. Ma va afecta cu ceva acel concediu legal de 10 zile din luna iulie 2011?
Va multumesc.
Discuție ACTE ANGAJARE
Buna ziua

Va rog frumos sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru a face angajare cu 2 ore a unei persoane, conform noului cod al muncii?
Multumesc
Răspuns la discuția CUSTODIE TATA
Va multumesc pentru raspuns. Eu nu sunt casatorita, doar tatal biologic este si are inca un copil in cadrul casatoriei lui.
Discuție CUSTODIE TATA
Buna ziua

La sfarsitul lunii august voi naste un copil in afara casatoriei. Tatal vrea sa-l recunoasca din secunda in care-l nasc dar doar pentru a-l putea lua de langa mine.Relatiile cu tatal copilului sunt foarte proaste, el doreste doar sa ia copilul de langa mine. Spuneti-mi va rog ce sanse are sa obtina custodia acestui copil si sa-l ia definitiv de langa mine, mama lui. Va mentionez ca eu detin 3/4 dintr-o casa, am loc de munca si detin o masina in leasing, leasingul se va finaliza in mai 2012.
El este casatorit cu un copil.
Astept cu interes raspunsul dvs.
Va multumesc
Buna ziua
Sunt insarcinata in cinci luni jumatete si sunt angajata pe perioada nedeterminata la o societate comerciala din anul 2003, salariul brut 1800 lei. In ultimul an de zile am beneficiat de 20 zile concediu legal.
Va rog frumos sa-mi spuneti ce demersuri trebuie sa fac pentru a beneficia de toate drepturile acordate prin lege angajatelor insarcinate, mentionez ca inca nu mi-a instiintat in scris angajatorul de starea mea.
Astept cu interes raspunsurile dvs., tinand cont de prevederile noului cod al muncii, intrat in vigoare la 1 mai 2011.
PENTRU ACCESAREA FONDURI NERAMBURSABILE INAINTE DE SEMNAREA CONTRACTULUI PENTRU A OBTINE ACESTE FONDURI, CAT TIMP DOSARUL ESTE IN LUCRU , SE POATE MODIFICA STRUCTURA ACTIONARIATULUI SOCIETATII COMERCIALE CARE ACCESEAZA ACESTE FONDURI??
Discuție ASIGURARE COPIL
Buna ziua. am si eu o intrebare. pana in data de 28 decembrie 2009 am avut concediu de crestere a copilului de 2 ani de zile. pe data de 29 decembrie am depus la angajator concediu medical.
as dori sa intreb cum pot trece copilul pe asigurarea medicala a tatalui??? ce fel de demersuri se fac la casa nationala de asigurari sociale ??? imi trebuie o adeverinta din partea angajatorului tatalui??
astept raspunsul dvs de urgenta.
va multumesc