am avut 2 condamnari definitive .prima condamnare de 9 ani prin sentinta pen.597|13.11.1990.cea de a doua condamnat la 1 an si 6 luni prin sentinta penala 342|25.02.2000
as dori sa deschid o actiune la tribunal pentru reabilitare si nu stiu cum sa o formulez.bani pentru avocat nu prea am ,asa ca apelez la dumneavoastra .va rog respectuos sa ma ajutati .am fost condamnat definitiv de 2 ori .prima condamnare definitiva de 9 ani prin sentinta pen. 597|13.11.1990judecatorie .tribunal 280|18.06.1991 din care am executat 4 ani si 6 luni liberat conditionat .a doua condamnare de u1 an si 6 luni prin sentinta pen 342|25.02.2000la judecatorie ,tribunal 1447|20.12.2000 din care am executat 11 luni ,liberat conditionat
buna ziua .am si eu o intrebare in legatura cu actiunea de reabilitare a unui recidivist care trebuie facuta la tribunal .este neaparat nevoie sa imi angajez un avocat sau o pot deschide singur?si daca pot singur unde ar trebui?la judecatorul de seviciu? va multumesc anticipat
buna ziua .prima fapta am comis-o in luna iunie 1990 data la care am fost si arestat iar in decembrie 1994 am fost liberat di condamnarea de 9 ani iar cealalta fapta am comis-o in 1998 si am fost arestat in 2001 si m-am liberat in ianuarie 2002 din condamnarea de 1 an si 6 luni.Va multumesc
buna ziua .am si eu o intrebare .am fost condamnat in 1990 la o pedeapsa de 9 ani cu executare di care am executat 4 ani si 6 luni iar in anul 2000am mai avut o condamnare cu executare de 1an si 6 luni din care m-am liberat in ianuarie 2002,intrebarea mea este daca pot beneficia de reabilitare si cum ? va multumesc
buna ziua .am si eu o intrebare,daca beneficiezi de indemnizatia pentru cresterea copilului poti beneficia in acelasi timp si de stimulent crestere copil?va multumesc
peste 30 de zile o sa imi trebuiasca o adeverenta de la ultimul loc de munca pentru dosarul de indemnizatie pentru cresterea copilului,as dori sa stiu daca patronul este obligat sa imi semneze[pentru ca daca nu e obligat prin lege nu imi semneaza]
buna ziua .am lucrat la o firma particulara,am intrat in concediu de risc dar patronul a refuzat sa imi plateasca medicalul pe motivul ca el nu da nici un ban pana casa de asigurari nu ii vireaza lui banii .stiu ca este obligat prin lege ca el sa plateasca lunar medicalul.profita ca pentru trei luni si jumatate de medical nu o sa il dea nimeni in judecata.va rog sa ma invatati cum pot sa imi recuperez banii,ca am nascut si nu prea ma descurc .va multumesc
buna ziua .as dori un raspuns la problema mea .am avut contract de munca determinat pana pe data de 31-12-2009 eu sunt insarcinata in luna a nouasi sunt in concediu prenatal,cand m-am dus cu concediul medical pe luna ianuarie mi-a spus ca nu mai mi-a prelungit contractul de munca,as vrea sa stiu daca este corect si legal ceea ce a facut patronul meu tinand cont de articolul 21din codul muncii.va multumesc