Buna ziua.Rog explicati ce se intelege prin expresia "parinti aflati in intretinere legala a copilului" Am un singur copil major , eu si sotia ne aflam in intretinerea legala a copilului /
Multumesc mult.
Buna ziua. Am cumparat o locuinta pe pamant de la un proprietar care la randul sau a cumparato din fondul locativ de stat cu act de vanzare cumparare in anul 1970,.terenul aferent tot proprietatea statului a trecut in proprietatea mea printrun ordin al prefectului in anul1996.In prezent cineva revendica terenul ca fiind o mostenire si cere anularea ordinului de punere in posesie.INTREBARE -in situatia in care raman fara teren si casa pe mine ma despagubeste cineva avand in vedere ca locuinta a fost cumparata de la stat iar terenul dat in folosinta vesnica .
buna ziua.
Sunt functionar public si doresc sa incetez raporturile de servicu.
As dori sa stiu in cate zile pot pleca din institutie in baza articolului 97 lit. b din Legea 188/1999 .
MULTUMESC
Buna seara . Va rog frumos daca se poate sa -mi raspudeti la urmatoarea intrebare referitoare la promovarea rapida.Exista prevedere legala (ordonanta , hotarare, ordin ,etc) care sa suspende sau sa anuleze prevederile art 65 , pct.3 din L 188/1999 referitor la promovarea rapida in gradul profesional imediat superiorcelui detinut. multumesc mult
buna ziua. lucrez intro institutie publica si ca urmare a schimbarii statutului din personal contractual in functionar public cuantumul salariului a scazut . As dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala in care sa se specifice ca in asemenea situatii sa raman cu salariul mai mare? multumesc