avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate myrya

Activitate myrya

Discuție plata salariu
Ce se poate face daca angajatorul nu respecta codul muncii respectiv nu plateste spor pentru orele suplimentare si nici nu le compenseaza cu ore libere platit?
Multumesc
Discuție plata salariu
este obligatoriu ca sambetrele lucrate sa fie platite dublu?
Pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului trebuie sa ai12 luni de cand lucrezi pana in momentul in care se naste copilul?
Multumesc,
Cat costa o declaratie( din care sa reiasa ca nu am venit) facuta la notar ?Ii cere sotului meu la servici pentru a ma trece in intretinere.
Multumesc,
Discuție ALOCATIE
Dupa indemnizatia de 2 doi ani ce formalitati trebuiesc facute pentru a primi alocatia copilului,aceea de 43 lei?
Multumesc,
Discuție alocatie
Dupa indemnizatia de 2 doi ani ce formalitati trebuiesc facute pentru a primi alocatia copilului,aceea de 43 lei?
Multumesc,
Discuție indemnizatie
Daca am ramas insarcinata in ultima luna de somaj pot beneficia de indemnizatie pentru copil?Va rog sa explicati pe intelesul uni om de rand,nu inteleg cadruL legal.
Va multumesc,
perioda de crestere copil pana la varsta de 2 ani este adaugata la vechime in munca?
Discuție somaj
am fost in concediu de maternitate,am primit 2 ani indemnizatia pt cresterea copilului,firma unde am lucrat a dat faliment.Care sunt actele de care am nevoe pentru somaj?
Răspuns la discuția unde
va intrebam in ideea de a verifica programul pe net