As vrea sa va supun atentiei urmatorul fapt : in urma cu 2 sapt. am constatat ca pe terenul meu care se afla la o distanta apreciabila de domiciliu,cineva a semanat grau, am mers prin sondaj la cei care puteau face asta si unul din ei a recunoscut doar ca nu-i pasa de de ce vreau eu si nici nu vrea sa-mi dea parte din productie.Mentionez ca graul a fost recoltat dar se poate dovedi usor cu martori cine e autorul. Acu` eu vreau sa-l reclam pt. incalcarea proprietatii si furt as vrea sa-mi spuneti la ce articole si legi ma pot raporta sau mai bine care sunt caile de urmat ?Va multumesc.
Buna ziua , ma numesc Lucian Ciochina , sunt un crescator de iepuri si inpreuna cu mai multi colegi am vrea sa infiintam o asociatie , am citit ordonanta 26/2000, avem un statut ,dar nu stiu cum sa intocmim cerea catre instanta,cum dovedim ca avem suma de bani(art6pct2 /f) de aceea va rog sa ma consiliati si daca se poate sa-mi schitati aceste documente.( clubiepurihusi@yahoo.com). Va multumesc.
nu am bani de avocat si vreau sa ma reprezint singur sa vrea sa primesc o schita sau un model de cerere pentru deschiderea unui proces.ciochinalucian@gmail.com#-o
ce stiti de contractul colectiv de munca 2010-2014 la nivel national, a fost sau va fi negociat , ori exista posibilitatea sa ramana in vigoare 2007-2010?:D
Va rog sa-mi spuneti daca instanta de la un tribunal cere ( la insistenta paratei ) un tabel cu membrii de sindicat ( eu avand acest tabel la administratie si acestea refuza sa mi-l dea ) ,pot sa duc un raport sindicat emis de administratie cu toti membrii cotizanti si situatia opririi cotizatiei sindicale intr-o anumita luna?#-o
Daca am castigat un proces la tribunal(litigiu de munca) si reclamata a facut recurs la curtea de apel eu persoana fizica pot trimite prin fax o intampinare si sa nu ma prezint la primul termen urmand sa ma prezint la al doilea?