avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate iuliangl

Activitate iuliangl

Buna ziua. Am o intrebare .Se poate sa lucrez cu conventie sau cu contract de colaborare daca beneficiez de pensie de grad II de invaliditate?
Astept un raspuns in acest sens daca exista vreo posibilitate de a lucra intr-un fel sa fie legal.Multumesc anticipat.
O zi buna.
Buna ziua. Va rog sa imi comunicati cine trebuie sa obtina buletinul de analize in urma vidanjarii si transportului la statia de epurare.În adresa ca transmisa de statia de epurare se specifica obilgativitate ca fiecare cisterna sa fie insotita de un buletin de analiza realizat cu maxim 2 saptamani inaite de deversarea la statia de epurare.Astept un raspuns justificat in acest sens daca eu ca utilizator sau el ca transportator trebuie sa faca aceste analize.multumesc anticipat
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu un anumit aspect.detin o dacie pe care doresc sa o duc la remat.toate actele sunt pe numele socrului meu care este decedat.a fost facuta mostenirea si masina mi-a revenit mie.In acest caz pot duce eu masina fara sa mai schimb actele pe numele meu sau e obligatoriu ca actele sa fie pe numele meu.astept un raspuns in acest sens .
va rog sa ma lamuriti in legatura cu Concediu pentru cresterea copilului 2011.O persoana a lucrat pana pe daca de 18 martie 2011 timp de 3 ani jumate fara intrerupere la cartea de munca.practic luna martie e acoperita .m-ar interesa in cat timp ar trebui sa aiba un nou contract de munca pentru a nu ii afecta la realizarea veniturilor timp de 12 pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului.Astept un raspuns .va multumesc
Buna ziua.am o dacie si vreau sa o duc la programul rabla.masina a fost a socrului meu care a decedat .dupa dezbaterea mostenirii aceasta i-a ramas sotiei mele.in acest caz pot duce eu masina la remat sau mai trebuiesc urmate alte proceduri.astept un raspuns in acest sens.
Buna ziua. Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu un rapuns.Sotia mea este in preaviz pana pe 18 03.2011 deoarece si-a depus demisia.Vechimea in munca este de 3 ani jumatate fara intrerupere.In acest an dorim sa facem un copil.va rog sa imi spuneti daca se poate sa isi bage cartea de munca la o firma cu 2 ore /zi ca sa aiba continuitate la cartea de munca si sa poata beneficia de concediu de crestere copil.din ce am citit trebuie sa aiba realizate salarii in ultimele 12 luni anterior nasterii copilului.astept un raspuns in acest sens.o zi buna .
Buna ziua!Printr-un normativ emis de GMN Galati am fost informati in ceea ce priveste obligativitatea selectarii colective a deseurilor conform legii 132/2010. A.F.D.J. R.A GALATI este regie autonoma sub autoritatea MTI.A.F.D.J se autofinanteaza dar primeste partial bani si de la guvern.In aceste caz AFDJ poate fi incadrata in sfera institutiilor publice.
Astept un raspuns in acest sens. Va multumesc.
Lucrez la o institutie ce are spre administarare danele de acostare din galati.firma noastra a avut incheiat contract cu o societate avand ca obiect stationarea in una din danele noastre a doua nave .contractul a fost reziliat .am inaintat adresa de eliberare a danei dar firma respectiva nu a dat curs acestei solicitari.in acest caz cui trebuie sa ma adresez pentru solutionarea acestui litigiu.astept un raspuns din partea dvs.multumesc frumos.