avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Închiderea exercițiului financiar 2021. Aspecte contabile importante Lector: Cristian Rapcencu. Marți, 8 Februarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate aandrra

Activitate aandrra

a inervenit un acord de neconcurenta care prevedea ca pe durata existentei contractului precum si 6 luni dupa incetarea acestuia, salariatul era de acord sa nu se angajeze, sa nu colaboreze si sa nu aiba vreun interes direct sau indirect in orice activ comerciala se este sau poate fi in competitie cu activ sociatatii fara consitamantul expres si scris al angajatorului.

pe mine ma intereseaza aplicabilit legii in timp si efectul clauzei incheiate in 2004 in anul 2007 cand a incetat cim
speta: cim incheiat in 2004 inserata clauza de neconcurenta.
cim inceteaza in 2006, fara ca cim sa fie modif cu privire la clauza de neconcurenta in sensul noilor modificari. este valabila clauza de neconcurenta si se va avea in vedere legislatia din 2004?
angajatorul/partile aveau obligatia de a-si modifica clauzele potrivit noilor reglementari?
practica judiciara pe aceasta problema m-ar ajuta enorm
deci, sa inteleg ca din pct dv. de vedere nu se mai poate face o noua cerere de ajutor public judiciar.
in conditiile in care am facut o cerere de ajutor public judiciar, ce a fost respinsa fara a fi examinata in fond, doar in baza faptului ca instanta a considerat ca nu am depus toate inscrisurile doveditoare, iar ulterior mi-a respins si cererea de reexaminare imp. incheierii de resp a aj, p jud, pot formula o noua cerere de ajutor public judiciar?
pensia de intretinere platita de tata minorului, precum si alocatia de stat sunt catalogate ca si venituri ale familiei ce sunt avute in vedere la acordarea ajutorului public judiciar?
as dori sa cunosc mai mult despre aceasta procedura si daca stie cineva de vreo carte nisata pe acest subiect, m-ar ajuta. ce am gasit sunt doar chestiuni generale
Răspuns la discuția revocare plasament
multumesc
Discuție act adjudecare
speta: am adjudecat un imobil. dupa 15 zile am platit pretul. execut mi-a spus ca trebuie sa mai astept inca 15 zile si ulterior imi va dat actul de adjudecare.
dupa plata pretului proprietarul a venit si a luat centrala si alte imobile prin destinatie. eu inca nu am actul de adjudecare. cu siguranta va incerca sa distruga si alte instalatii etc.
1. de ce nu mi s-a dat actul de adjudecare in momentul platii
2. ce drepturi am eu asupra imobilului de la plate pretului si pana la emiterea actului de adjudecare?
Răspuns la discuția Fonduri europene nerambursabile
stiu in mod sigur ca se poate pentru cabinetele din mediul rural
ma-m inscris la o licitatie unde se vinde silit un imobil.
m-am razgandit intre timp si vreau sa nu mai particip. care este procedura de urmat?