avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate macrita

Activitate macrita

Buna seara
Mai pot obtine permis de conducere daca am 7 clase.Mentionez ca am facut SCOALA DE SOFERI si am dosarul pregatit pentru examen. (sala)
Va multumesc
Am fost executată silit în anul 2017 și am terminat plata în Ianuarie 2020.Intre timp am descoperit ca au fost o mulțime de nereguli cu aceasta executare. Pot sa mai fac contestație acum la aceasta executare ?
Am ieșit la pensie în 2017.Intre timp s-a dat legea cu reducerea vârstei de pensionare ptr. femeile care au născut și crescut mai mulți copii.Acum eu fiind deja pensionara mai pot beneficia de ceva?
Bună ziua,
Am ieșit la pensie ptr.limita de varsta în anul 2018 cu 25 ani vechime în munca.
Vreau sa știu în ce fel poate schimba ceva la pensie faptul ca am 3 copii .
În anul 2008 a
Multă luat un credÎți de Alpha Bank care a fost executat în 2014. În anul 2017 Alpha Bank cu sentinta nr. 7700 a fost obligata sa recalculeze toate creditele făcute pana în anul 2010. Ca urmare am primit un nou scadenta de la banca în creștere sunt scăzute comisioanale de risc și administrare. În anul 2017 s-a făcut cesionarea creditului cătră ULTIMO PORTOFOLIO . Am primit adresa în care mi se specifica restul de plata pe care îl mai am de efectuat.
Probleme este ca ULTIMO PORTFOLIO nu vrea sa tina cont de acel sold și îmi retine banii în continuare deși conform adresei lor și sentinței 7700 eu am terminat plata de 6 luni.
Ce pot sa fac ?
Răspuns la discuția Comision de administrare bancar
Am primit deja răspunsul de la banca. Mi-au scăzut comisionul de risc și cel de administrare valoare totala 15200 lei. Sentinta la creșterea m-am referit a fost general obligatorie și retroactiva. Mulțumesc.
Răspuns la discuția Comision de administrare bancar
Nu este adevărat, conform sentinței civile nr.7700 /2017 alpha bank este obligata sa recalculeze toate creditele contractate pana în 2010.
În anul 2008 am luat un credit de nevoi personale de la Alpha bank. Din motive personale nu l-am putut achita și în anul 2015 a fost dat spre executare. As vrea sa știu dacă se poate recalcula acest credÎt conform sentinta civila nr.7700 din 06.11 2017 (eliminarea comisioanelor de risc și administrare ) și dacă recalcularea se face retroactiv pentru tot creditul . Mulțumesc.
Am o poprire pentru un credit de la Alpha Banks din anul 2015.În anul 2016 am primit o adresa în care mi se spunea ca în conformitate cu o hotărâre judecătorească nu o sa mai plătesc comisionul de administrare. Acum mai am puțin de plata la întregul Credit. Ce trebuie sa fac? Sa mă adresez executorului judecătoresc sau Instanței., pentru recalculare?
In anul Aprilie 2014 am avut proces eos ksi pentru un credit luat de la ING. Sentinta s-a pronuntat in 2 saptamani de la deschiderea procesului. Undeva prin oct .-nov. 2014 am primit sentinta , prin care eram oblogata la plata sumei de 30.000. ron. Creditul a fost facut la ING , eu neavand nici un contract cu eos ksi. Pana in oct.2016 nu am primit nimic de la executorul judecatoresc. Acum s-a pus poprire pe chirie .
Vreau sa stiu daca am vreo cale de atac ? Pot de EOS in judecata , sau pot depune contestatie la executare , ca fiind perimata .


Multumesc,