avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate sebistaicu

Activitate sebistaicu

Stimati domni , citesc si nu-mi vine sa cred . Am senzatia ca va jucati. Daca cititi ordonanta 2 / 2001 veti vedea de ce a fost oprit taximetristul .
Cu avocat este mult mai bine la proces , va costa cam 1000 lei , insa banii nu se pot recupera niciodata . Fara avocat este aproape imposibil . Conditia esentiala pentru a castiga este sa aveti martori . Nu uitati : martori .
M-am judecat 6 luni cu politia pentru asa ceva ; eu fara martori , ei fara martori , si ....am pierdut . Va doresc succes si luati treaba in serios.
Răspuns la discuția proces verbal circulatie
Cititi , va rog, art. 214 din HG. 1391 si veti intelege perfect.
Nu vei putea obtine nicio dovada si vei mai sta cel putin un an pe dreapta. Daca si noi , participantii la discutii pe forum consideram fapta ta foarte grava si de neiertat, iti dai seama care este parerea procurorilor si judecatorilor.
Răspuns la discuția CONTESTATIE RADAR
Litera T inseamna tinta , iar tinta erati chiar dvs.
Daca aveti curiozitatea sa cititi norma de metrologie legala NML 021-05 veti avea surpriza sa constatati ca este strict interzisa efectuarea masuratorilor pe timp de ploaie. Totodata Ordinul nr. 153 / 29.08.2007 privind modificarea Normei de metrologie legală NML 021-05 “ Aparate pentru masurarea vitezei de circulaţie a autovehiculelor ( cinemometre) “ aprobată prin Ordinul directorului general al B.R.M.L. nr. 301 / 2005, stipulează următoarele :
Art. I , Paragraf 3.5.1.- Înregistrările efectuate trebuie să cuprindă cel puţin următoarele
• Data şi ora la care a fost efectuată măsurătoarea
• Valoarea vitezei măsurate
• Faptul că a fost efectuată autotestarea
• Imaginea autovehiculului din care să poată fi pus în evidenţă numărul de înmatriculare al acestuia
Prin urmare ....poftiti la tribunal !
Răspuns la discuția model recurs
Daca vrei sa si castigi este obligatoriu sa ai avocat pentru recurs.
Răspuns la discuția permis auto
In hg 1391 este prevazuta obligativitatea sustinerii unui examen teoretic indiferent de numarul de zile de suspendare . Din cate stiu art. 219 nu a fost inlocuit . Sfatul meu este sa aveti rabdare pana luni dimineata pentru a nu avea surprize. As avea rugamintea sa-mi confirmati ca nu este necesar sau nu test grila si la ce judet se intampla ? Va multumesc .
Răspuns la discuția Plangere impotriva PV respinsa
Iti inteleg perfect supararea . Au stat la vanatoare si te-au prins. Nu cumva s-a intamplat in zona Gaesti - DB? La dosar trebuie sa existe un cd cu filmul actiunii pe care ai dreptul sa-l studiezi la arhiva . Daca la un moment dat pe film apare in coltul din stanga jos viteza iar ceva mai tarziu si numarul masinii , recursul nu mai are rost . Iti spun din experienta ......
Răspuns la discuția permis auto
A fost nevoie sa dati sala ( 13 din 15 ) ?
Foarte bun raspunsul anterior . A se invoca si urmatoarele :
Ordinul nr. 153 / 29.08.2007 privind modificarea Normei de metrologie legală NML 021-05 “ Aparate pentru masurarea vitezei de circulaţie a autovehiculelor ( cinemometre) “ aprobată prin Ordinul directorului general al B.R.M.L. nr. 301 / 2005, stipulează următoarele :
Art. I , Paragraf 3.5.1.- Înregistrările efectuate trebuie să cuprindă cel puţin următoarele
• Data şi ora la care a fost efectuată măsurătoarea
• Valoarea vitezei măsurate
• Faptul că a fost efectuată autotestarea
• Imaginea autovehiculului din care să poată fi pus în evidenţă numărul de înmatriculare al acestuia
Incercati sa va legati foarte tare de ultimul punct pentru ca de la 102 la 99 e cale lunga ( cred ca stiti ).

Consilierii si avocatii care raspund pe acest forum sustin faptul ca " daca drumul are mai multe benzi de circulatie pe sens conducatorii auto nu au obligatia de a acorda prioritate de trecere pietonilor aflati in traversare pe celalalt sens de mers ", desi HG 1391 , Art. 135 lit h) nu face referiri la numarul de benzi .
Deoarece ma pregatesc pentru recurs ( proces pierdut pentru neacordare prioritate la pieton angajat in traversarea drumului pe trecerea de pietoni aflat pe celalalt sens de mers ) va rog sa ma ajutati cu un sfat sustenabil legal.
Va multumesc.