Buna ziua! Am o mare rugaminte, am deschis de curand o societate -petshop cu activitate de acvaristica, dupa care am obtinut certificat de producator (pentru pesti exotici, plante, accesorii), iar acum trebuie sa efectuam o vanzare-cumparare ca sa si putem vinde aceste produse, asadar am nevoie de un model de contract de vanzare-cumparare, care are ca obiect vanzarea de pesti exotici, plante de acvariu si accesorii. Va rog frumos sa ma ajutati! Acesta va trebui autentificat sau este de ajuns sa se semneze sub semnatura privata? In speranta ca ma puteti ajta va multumesc anticipat! O zi buna!:">
Va rog sa ne ajutati! Avem un SC cu obiect de activitate pet-shop, specializarea acvaristica, acvariile, pestii, plantele sunt produse de noi, acasa, persoana fizica, ni s-a sugerat sa facem un contract de donatie cu toate acestea catre SC. Doream sa stim daca este posibil, daca este necesara forma autentica a contractului si cum sa evaluam aceste produse, mai ales ca nu eista nicio factura sau bon fiscal...va multumim si asteptam raspuns! :D
buna ziua! va rog sa ma ajutati! am deschis o afacere pet-shop, specializarea acvaristica, am inceput ca hobby, deci in mare parte, materia prima o am, pesti, plante etc.. Mi s-a recomandat sa obtin un certificat de producator pesti...cum se face si unde trebuie mers? multumesc!
multumesc mult de tot, ma gandeam ca este obligatoriu sa fac contract de inchiriere.
buna! va rog sa-mi spuneti cum este mai bine sa procedez, sa inchei un contract de inchiriere sau un contract de comodat pentru punctul de lucru al unui SRL... ce se accepta la administratia financiara? multumesc!
multumesc mult pentru raspuns! acum nu stiu ce solutii ar putea fi, as putea sa inchid actuala SC si sa deschid alta, dar ar dura prea mult. daca exista si alte solutii va rog frumos sa ma ajutati multumesc!:sorry:
buna! am urmarit forumul si mi-am permis sa pun si eu o intrebare daca se poate. am o societate comerciala SRL(pet shop-acvaristica), care a fost inregistrata ca platitoare de TVA. exista posibilitatea ca sa o mai schimb acum din platitoare in neplatitoare de TVA? SC a fost inregistrata din luna aprilie a acestui an, dar nu a avut activitate deloc. multumesc! astept raspuns...:((
am revenit cu inca o intrebare....in hot AGA trebuie mentionat si codul CAEN ca activitate principala? multumesc!
buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine intr-o problema, in aprilie am facut demersurile pt deschiderea unui SRL (pet shop-acvaristica), am obtinut actele societatii, acum as dori sa stiu care sunt urmatorii pasi, ce acte (avize, autorizatii, etc.) trebuie sa mai obtin si unde sa ma duc? Va multumesc! :D
buna seara, voiam sa va intreb, dupa am incheiat un contract de inchiriere intre 2 persoane fizice si l-am inregistrat la administratia financiara, pot (in calitate de chirias) sa inchei un contract de comodat cu o societate la care sunt asociat unic si administrator, trebuie neaparat sa fie autentificat la un birou notarial sau se poate incheia si sub semnatura privata? :D sau ar fi mai bine sa se rezilieze contractul de inchiriere urmand ca apoi sa se incheie un alt contract direct pe societate si nu pe persoana fizica?!? Va multumesc!