avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Activitate serban_ana67

Activitate serban_ana67

Buna ziua! Sunt functionar public la o primarie la compartimentul asistenta sociala.Pe data de 19 .11.2012 este ultima zi de depunere a dosarelor de participare la concurs pentru ocuparea unui post la compartimentul de impozite si taxe al aceleiasi primarii.Secretarul comunei care se ocupa de personal, nu a afisat anuntul, doar l-a publicat in monitorul oficial, pe care l-am vazut intamplator, si as vrea sa depun dosar de inscriere la concurs. Se vede de la distanta ca este aranjat postul, dar as dori sa particip , pentru ca este un post cu un salariu mai mare si indeplinesc conditiile necesare pentru ocuparea acestuia.Cand am cerut de la secretar cerere de inscriere, dupa cum scrie in anuntul de participare, mi-a facut oferta de 25% indemnizatie de sef birou la compartimentul asistenta sociala, dar eu nu am acceptat stiind ca aceasta nu este posibila ,(sau este} si nu stiu ce sa fac sa renunt la concurs sau sa accept oferta de 25% dar sa nu am trezesc ca vine curtea de conturi si -mi ia inapoi banii. D-voastra ce ma sfatuiti.
Nu trebuia sa anunte mai intai ANFP si apoi sa-mi dea indemnizatie de conducere.
Va multumesc si astept un sfat cat mai urgent ca mai este o zi pana pe data de 19 noiembrie 2012.
am o firma inregistrata in Romania cu obiect de activitate constructii, dar eu lucrez in italia pentru o alta firma de constructii ca pers fizica., vreau sa angazez muncitori care sa munceasca cu mine in Italia, dar sa-i platesc pe firma din Romania. Ce trebuie sa fac si aici in Italia , dar si in Romania , sa fiu in regula.Toti oamenii pe care vreau sa-i angajez sunt deja in Italia si muncesc pentru aceeasi firma italiana.
am o firma inregistrata in Romania dar care vrea sa presteze servicii de constructii in Italia. am inregistrat contractele de munca la salariati la ITm prin revisal, am inregistrat decizii de detasare in revisal , dar nu stiu daca e bine. Ce mai trebuie sa fac in continuare?
Va rog ajutati-ma sa nu iau amenda ca e in neregula ceva!
vreau sa deschid o firma in Romania, dar ai carei angajati sa lucreze in Italia. Ce trebuie sa fac, ce facilitati trebuie sa aiba angajatii , unde platesc taxele si impozitele, salariile trebuie sa le platesc in Romania sau Italia?
Discuție software medici
as dori programul download al LP med zip pentru situatia lunara de depunere la dsp pentru lapte praf sugari legea 321 /2001
de catre cine se completeaza un formular E401?
Punctul A 1, 2 , 3,4, 5- cum se completeaza ( ce trebuie trecut la fiecare punct)
Punctul B 6, 7, 8 - la fel
in decembrie 2009 primeam salariu de baza de 658 lei ca functionar public intr-o primarie comunala, spor de vechime de 25%, spor dispozitiv castigat in instanta, suplimentul postului de 25%, antena 10%, prima de 10%,si pentru tinuta 300 lei impozabili (238 net).In 2010 am ramas singura cu lucrarile pentru 2 posturi colega mea fiind in crestere copil pana la 2ani. Am facut cerere la primar sa-mi dea un spor de cumul sau ceva in compensare, tinand cont ca nu am mai ramas decat cu sporul de vechime de 25%. grad nu se ocupa secretarul sa ma promoveze din 2006 stau pe referent asist. I in loc sa fiu principal. ce trebuie sa fac sa-mi creasca SALARIU fiind cel mai mic din primarie, mai mic decat al asist. personali pentru ingrijire pers cu handicap. Am raspundere foarte mare pentru ca ma ocup de ajutoarele sociale de la cerere pana la plata 500 dosare, comuna are 6500 locuitori, alocatii de stat , complementare si tot ce e nou in asit sociala, singura.
as vrea sa deschid o societate comerciala cu obiect de activitate agrement ( o piscina , teren de fotbal). dispun de teren , materiale de constructii.
Vreau sa stiu ce trebuie sa fac sa obtin bani nerambursabili daca se poate si care sunt pasii de urmat
cum pot modifica un tiltu de proprietate teren agricol redactat gresit de OCPI?
in titlu scrie Tarla 30 in loc de 50,iar la cadastru nu ia in seama adeverinta de la primarie in care se face referire la gresala. ce trebuie sa fac si cu cine sa se termine mai repede ca lucrarea la cadastru e in curs
Vreau sa se echivaleze functia de contabil cu referent principal nu cu referent asistent.:D