avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate pizinnini

Activitate pizinnini

Si de ce timbre am nevoie.

Multumesc pt un eventual raspuns.
Buna ziua! Cu 2 ani in urma am luat un credit de nevoi personale pe numele meu, nu am mai platit rata si au demarat procesul de executaresilita.
Intrebarea mea este daca se pot atinge de bunurile care sunt pe numele sotiei.
Răspuns la discuția Bilant contabil!
Am fost au pus stampila "Conform cu originalul" dar la notar mi-a zis ca nu poate sa-l legalizeze doar dupa original.
Daca am pierdut bilantul contabil,exista vreo procedura ca cei de la Finante sa mi-l puna la dispozitie pt o ora ca sa-l legalizez la notar ?
Se poate face o expertiza grafologica de pe un act original si o copie. care este cel mai bun grafolog de la noi din tara.
Discuție Primaria Cluj
Ce se poate face in situatia de fata,am depus o cerere pe legea 247 la prim Cluj si nu am primit nici un raspuns pina acum.
Este posibil sa inchid un SRL daca nu am platit impoz forfetar pe 2010 aprox.2500 RON. Sau care ar fi variantele ocolitoare sa nu platesc acest bir.
Este posibil ca un contract de vinzare cumparare sa fie anulat daca se demonstreaza ca este fals dupa 40 de ani de la incheiere.
Răspuns la discuția Comunitarii!
Pai camionul stationa, nu eu il conduc.
Discuție Comunitarii!
Este posibil sa primesc amenda de la politia comunitara,pt ca intr-un anumit oras este interzisa parcarea autoturismelor cu tonaj mai mare de 1,5 tone.
In speta camionul era parcat pe domeniul public, dar subsemnatul nu am nici o caliatate in firma respectiva ,camionul este inregistrat pe numele mamei mele,cu toate acestea procesul verbal a fost intocmit pe numele meu.
Am facut contestatie la Judecatorie, care binenteles le-au dat cistig de cauza.
Nu are nici o logica dar traim in Ro.