avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela D E

Activitate Daniela D E

Va multumesc! Ma voi interesa.
Cu stima,
Daniela
Angajamentul se plateste la inceputul procesului si va fi valabil pentru toata perioada procesului? Se emite chitanta pentru plata angajamentului? Cat este angajamentul minim? :( Multumesc anticipat!
Angajatorul - o firma de schimb valutar, angajatii - doua casiere valutare
Una dintre angajate, "baga mana" in bani si arunca vina pe colega ei,
care este corecta si minutioasa. Probe, ar putea fi gasite pe inregistrarile video
ale camerei de supraveghere. Au fost date declaratii si la locul faptei, in firma.
Angajatorul face plangere la politie.
Ce urmeaza? Declaratii la politie si apoi?
Va multmesc anticipat!

P.S. In cazul in care firma/societatea nu gaseste nici un indiciu pe camerele de supraveghere, aceasta este obligata sa pastreze inregistrarile? pentru ce perioada?

Angajatorul - o firma de schimb valutar, angajatii - doua casiere valutare
Una dintre angajate, "baga mana" in bani si arunca vina pe colega ei,
care este corecta si minutioasa. Probe, ar putea fi gasite pe inregistrarile video
ale camerei de supraveghere. Au fost date declaratii si la locul faptei, in firma.
Angajatorul face plangere la politie.
Ce urmeaza? Declaratii la politie si apoi?
Va multmesc anticipat!
1.La cat timp dupa incetarea contractului de munca mi se restituie cartea de munca cu inregistrarile aferente perioadei contractuale incheiate, daca locul de munca se afla in alta localitate decat ITM , care are sediul in Bucuresti?
2. Ce documente sunt necesare obtinerii unui cazier?
1. Am rugamintea sa-mi confirmati sau nu, daca este posibil sa inchei un contract de munca prin acordul partilor, fara sa mi se impuna alta modalitate de a renunta la respectivul job, adica, prin demisie?
2. In perioada de preaviz de15 zile, am dreptul la zilele de concediu neefectuate?

Va multumesc !
Proaspat absolvent de facultate, beneficiez de indemnizatie de somaj din luna urmatoare inscrierii? Daca da, ce suma primesc?
Daca intentionez sa-mi completez studiile prin masterat mai pot beneficia de indemnizatia de somaj?
Va multumesc anticipat!
Proprietarul nu mai are nici macar ajutor de somaj, cu ce sa mai plateasca asigurarea obligatorie a locuintei? Va plati amenda?
Cu ce va trebui sa demonstreze ca nu are venituri?
Se poate elibera titlul de proprietate celui care a introdus actiunea de iesire din indiviziune daca nu a platit sulta? ::help:
Buna ziua!
Am citit intrebarea dvs. si am gasit de cuviinta sa va raspund.
Pentru incadrarea in aceasta functie este necesar ca persoana respectiva sa aiba studii superioare. De exemplu, ca si consilier credite- persoane juridice- este necesar sa stii ce documente alcatuiesc dosarul societatii, sa citesti un bilant, in baza caruia societatii ii este sau nu acordat un credit