am avut o proprietate,cartea funciara a fost facuta printr-un program guvernamental,am facut dezmembrarea in 2(doua)loturi si am vandut 1(un)lot. acum noii proprietari au adus o firma pt. o noua masuratoare si se pare ca nu ies vreo 20mp,latimile corespund dar nu corespunde lungimea,cum se procedeaza,ce se poate face si unde se poate ajunge. VA MULTUMESC !
in anul 2002 a-m cumparat un teren de la cineva,iar acum(2012) sunt chemat in instanta ,pe motiv ca nu-si mai aminteste sa fii vandut acel teren si nici bani nu a primit,mentionez ca am act de vanzare-cumparare,toata lumea i-mi spune sa stau linistit,dar......nu-mi vine sa cred. ce sa fac?????? va multumesc!!!!!!!!!
am cumparat un autoturism din germania,am platit taxa auto ,am inmatriculat-o(feb. 2008) i-am dat in judecata,am castigat,am primit toti banii inapoi+dobanda iar acum cateva zile m-au sunat de la finante sa le spun ce nr. are autoturismul ca in cazul in care i-l vand cumparatorul sa plateasca taxa,ce sa fac? e corect?
am un litigiu de munca privind plata orelor suplimentare,am castigat la tribunal dar parata a facut recurs,am termen pe 9 12 2011,intrucat pana atunci fapta se prescrie VA ROG sa ma ajutati sa formulez o alta actiune in paralel pt a cere indexarea sumei castigate,cu inflatia precum si plata catre fondul de pensii(din suma castigata),si sa-mi spuneti daca trebuie conexat si primul dosar la aceasta actiune. In speranta ca ma veti ajuta,VA MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am castigat un proces la tribunal,litigii de munca(drepturi banesti),parata(S.C.),a facut recurs. intrebare: pot sa cer la curtea de apel indexarea cu inflatia si dobanda(nu am cerut la tribunal iar suma castigata este din aug.2008-aug.2009) . VA MULTUMESC !
am un teren de vreo 900mp, am plantat pomi fructiferi,unul din vecini are plantati niste salcami foarte inalti,chiar langa gard,am pb. cu pomii mei,in fiecare an trebuie sa inlocuiesc 1-2 pomi,deoarece nu se prind sau se usuca,ceilalti de pe celelalte randuri sunt f. frumosi,majoritatea au 3-4 ani,am vb. cu vecinul sa-i curat eu la nivelul gardului,a fost de acord,insa cand am inceput sa tai,a venit sotia acestuia si mi-a facut un scandal monstru,VA INTREB,CE SA FAC? VA MULTUMESC
am facut o plangere la parchet,acestia au intocmit un dosar penal,l-au trimis la politia din comuna respectiva pt cercetari,am fost chemat atat eu cat si martorii,pt declaratii iar de atunci au trecut aproape 6 luni si dosarul tot nu a ajuns inapoi la parchet,ce sa fac?????????? VA MULTUMESC