avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Activitate alex11dan

Activitate alex11dan

Răspuns la discuția carte funciara
diferenta este de 2,3%,in minus.
Discuție carte funciara
am avut o proprietate,cartea funciara a fost facuta printr-un program guvernamental,am facut dezmembrarea in 2(doua)loturi si am vandut 1(un)lot. acum noii proprietari au adus o firma pt. o noua masuratoare si se pare ca nu ies vreo 20mp,latimile corespund dar nu corespunde lungimea,cum se procedeaza,ce se poate face si unde se poate ajunge. VA MULTUMESC !
in anul 2002 a-m cumparat un teren de la cineva,iar acum(2012) sunt chemat in instanta ,pe motiv ca nu-si mai aminteste sa fii vandut acel teren si nici bani nu a primit,mentionez ca am act de vanzare-cumparare,toata lumea i-mi spune sa stau linistit,dar......nu-mi vine sa cred. ce sa fac?????? va multumesc!!!!!!!!!
Discuție taxa auto
am cumparat un autoturism din germania,am platit taxa auto ,am inmatriculat-o(feb. 2008) i-am dat in judecata,am castigat,am primit toti banii inapoi+dobanda iar acum cateva zile m-au sunat de la finante sa le spun ce nr. are autoturismul ca in cazul in care i-l vand cumparatorul sa plateasca taxa,ce sa fac? e corect?
am un litigiu de munca privind plata orelor suplimentare,am castigat la tribunal dar parata a facut recurs,am termen pe 9 12 2011,intrucat pana atunci fapta se prescrie VA ROG sa ma ajutati sa formulez o alta actiune in paralel pt a cere indexarea sumei castigate,cu inflatia precum si plata catre fondul de pensii(din suma castigata),si sa-mi spuneti daca trebuie conexat si primul dosar la aceasta actiune. In speranta ca ma veti ajuta,VA MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am castigat un proces la tribunal,litigii de munca(drepturi banesti),parata(S.C.),a facut recurs. intrebare: pot sa cer la curtea de apel indexarea cu inflatia si dobanda(nu am cerut la tribunal iar suma castigata este din aug.2008-aug.2009) . VA MULTUMESC !
Discuție ce sa fac?
am un teren de vreo 900mp, am plantat pomi fructiferi,unul din vecini are plantati niste salcami foarte inalti,chiar langa gard,am pb. cu pomii mei,in fiecare an trebuie sa inlocuiesc 1-2 pomi,deoarece nu se prind sau se usuca,ceilalti de pe celelalte randuri sunt f. frumosi,majoritatea au 3-4 ani,am vb. cu vecinul sa-i curat eu la nivelul gardului,a fost de acord,insa cand am inceput sa tai,a venit sotia acestuia si mi-a facut un scandal monstru,VA INTREB,CE SA FAC? VA MULTUMESC
Discuție PLANGERE PENALA
am facut o plangere la parchet,acestia au intocmit un dosar penal,l-au trimis la politia din comuna respectiva pt cercetari,am fost chemat atat eu cat si martorii,pt declaratii iar de atunci au trecut aproape 6 luni si dosarul tot nu a ajuns inapoi la parchet,ce sa fac?????????? VA MULTUMESC
Discuție amenda
vreau un model de cerere catre instanta pt. inlocuirea unei amenzi contraventionale,cu munca in folosul comunitatii. VA MULTUMESC
Răspuns la discuția drepturi banesti
daca puteti spuneti-mi dumneavoastra,cum e mai bn sa procedez!?! va multumesc