avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate sweetlacry

Activitate sweetlacry

buna ziua. am si eu cateva nedumeriri cu concediu de crestere a copilului.
1. vreau sa stiu cate zile imi plateste firma daca eu am nascut pe data de 15.05.12 si concediu prenatal nu am avut numai 7 zile.(toate cele 63 de zile ale concediului de lauzie sunt platitete de catre firma?)
2.cand trebuie sa depun dosarul pt concediu de crestere a copilului in varsta de pana la un an si sa incep sa fiu platita de stat?
va multumesc si astept raspuns cat mai rapid.
inca ceva sotul meu lucreaza de un an la o firma de constructii si din decembrie pana in martie a fost in CFP deoarece nu s-a lucrat , el poate sa beneficieze de concediu de crestere a copilului?
Buna ziua. Am si eu o intrebare: Sunt insarcinata in 8 luni si jumatate inca merg la serviciu dar firma la care lucrez vrea sa inceteze si sa transfere personalul pe alta firma, ma afecteza cu ceva aceasta schimbare? Mentionez ca lucrez de 3 ani pe aceasta firma.
Va multumesc si astept raspuns cat mai rapid.
Buna ziua si Hristos a Inviat!
am si eu o intrebare sunt insarcinata in 8 luni jumatate si nu mi-am luat concediu prenatal pana in acest moment cine ar trebui sa imi dea acest concediu si de cine este platit, cum se calculeaza?
Cand trebuie sa facem cererea pt concediu de crestere a copilului inainte de nastere sau dupa?
Cand se depune dosarul pt indemnizatia de concediu de crestere a copilului, la cate zile dupa nastere?
va multumesc!
buna seara. Am depus decontul de TVA si am constatat o eroare cum pot sa fac o rectificativa?
astept raspuns cat mai rapid.
va multumesc
Discuție acte pt ccc
buna ziua. Ce acte trebuie depuse pentru concediul de crestere a copilului pana la varsta de 1 an ca sa beneficiezi de indemnizatie?
va multumesc!
buna seara. tocmai am vazut un articol cu privire la concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani OUG 124/2011 in care se spunea ca nu mai beneficiezi de cei 600 lei ci mai putin si ca nu mai primesti 500 lei daca mergi mai repede la seriviciu de 1 an.Este adevarat?
Buna ziua si Un an nou mai bun si plin de bucurii sa aveti.
Am si eu o intrebare sunt insarcinata in 4 luni si as vrea sa stiu cum este cu condediu de crestere a copilului.
Eu vreau sa merg la serviciu dupa un an de la nastere, ca sa beneficiezi de cei 500 lei la cate luni trebuie sa mergi la serviciu? Ca am citit ca mai repede de un an aceasta inseamna ca ma pot duce la 11 luni si atunci beneficiez de cei 500 lei? sau este o lege unde pot sa ma documentez?
va multumesc!
Buna ziua. Am si eu o intrebare:
Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in luna mai anul viitor. Am salariul minim pe economie as vrea sa stiu daca pot sa platesc la sanatate din mana pe langa ce plateste angajatorul pentru a beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului mai mare de 600 lei sau cum as putea face sa iau mai mult de 600 am alte variante.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Discuție declaratia 112
am o intrebare: se mai plateste comision ITM?
- se mai depune statul de plata la ITM ?
pt ca in declaratia 112 nu am vazut nimic in legatura cu ITM?
va multumesc
Răspuns la discuția CFP
ma refer la concediu fara plata