avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate florin07

Activitate florin07

Am fost implicat intr-o altercatie cu un prieten si am avariat din greseala o masina. Am venit politia ne-a luat declaratii si a ramas ca amandoi sa platim paguba doar ca acest prieten nu vrea sa plateasca.
Eu am fost cu proprietarul masinii la service, si-a reparat-o,i-am dat o parte din bani mai exact jumatate dupa cum am crezut, cealalta jumatate urmand a fi platita de prietenul respectiv doar ca acesta nu vrea si nu stiu ce sa fac. Omul ma tot preseaza sa ii dau si restul iar eu i-am explicat ca trebuie sa plateasca si celalalt si acesta a inteles, in schimb nu stim cum sa scoatem banii de la asa zis prieten.
Domnul respectiv a spus ca nu are sa isi retraga plangerea pana nu o sa-i platim toata paguba.
As vrea sa stiu ce imi ramane de facut. pt ca nu mai stiu ce sa fac si nici de restul banilor nu pot sa mai fac rost. Ce sfat imi dati? Sa las dosarul sa mearga la parchet si implicit la tribunal?
Am inteles ca as primi o amenda penala in cel mai rau caz si as fi vrut sa stiu pt cat timp are sa imi pateze cazierul.

Va multumesc anticipat.
Discuție Conditii somaj
In urma cu aproximativ un an am vrut sa obtin dreptul de somaj insa eram inca student si mi-au spus ca abia dupa ce termin facultatea.
Acum am terminat-o si as vrea sa stiu daca indeplinesc conditiile si ce acte mi-ar trebui.

Răspuns la discuția Pensie?
Data nasterii 01 martie 1952, a lucrat confectioner.
Discuție Taxe
Vreau sa iau o masina din Germania inmatriculata in Elvetia. Vama este platita pt. intrarea in Germania. Mai platesc taxe si in Romania?
Discuție Pensie?
Matusa mea are 58 de ani, a lucrat in campul muncii 30 de ani si este iesita la pensie anticipata de 4 ani. Vrea sa stie cand poate sa iasa la pensie de drept? Sotul ei amurit la 24 ani si a crescut singura 2 copii.

Ma gandesc ca ar avea o facilitate pt. a iesi mai devreme la pensia de drept.

Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Taxe vamale
Stiu ca nu e membra UE si de-asta e si taxa vamala, dar chiar in halu asta? 2300? #-o#-o mai imi luam inca 2 la fel cu banii astia

Inca o data cea mai mare stima pt. guvern/presedinte si parlament =D>=D>
Discuție Taxe vamale
Peste 2 luni o sa-mi vina din Elvetia o masina. O sa mi-o faca cadou matusa mea. Specificatii:
motor 1360 cm3
norma de poluare euro2
an fabricatie septembrie 1999
model peugeot 206

Vreau sa stiu si eu care este taxa vamala? Am intrat pe calculator de taxe acolo scrie 2300 euro????? Chiar asa??!! In plus la inmatriculare mai sunt de dat inca 1000 si ceva de euro. Ce naiba are tara asta??!!#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Discuție Centrala gaze
Locuiesc intr-un bloc unde sunt deja gaze. Toti vecinii au centrala pe gaze in afara de mine, iar acum cand vreau sa-mi instalez si eu imi cere fiecare vecin cate 200-300 lei pentru a-mi semna. Eu am semnat fara sa le solicit bani. Nu inteleg de ce trebuie sa le platesc. Eu sunt si o persoana cu handicap grad 1.
Discuție Somaj
Dupa terminarea unei facultati private, pot beneficia de somaj?
Răspuns la discuția taxa de inmatriculare
Da oricum tara asta este impotriva tuturor, da ma rog... Am aflat ca, daca este Euro3 scap usor, insa cel mai probabil este Euro2...