avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA

Activitate Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA

Solicitati primariei copii de pe actele ce au stat la baza deschiderii rolului fiscal si veti afla in ce temei tatal dvs. detinea acea proprietate. Solicitati primariei eliberarea titlului de proprietate .
Radierea se efectueaza cu dovada achitarii imprumutului .
Nu aveti dreptul sa conduceti pe teritoriul Romaniei , avand permisul suspendat , pana la incetarea efectelor hotararii judecatoresti.
Administratorul unui imobil va actiona doar in conformitate cu legea asociatiilor de proprietari , Legea nr. 196/2018, nu refactureaza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nevoie de cerere de reexaminare. Depuneti o precizare la actiune in care aratati ca renuntati la capatul 2 de cerere si ca insistati doar in actiunea principala; atasati taxa de 50 lei iar instanta va anula ca netimbrat celalalt capat de cerere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scrieti un preaviz si asteptati 15 zile .
Redactarea hotararilor dureaza luni de zile. Sunati la arhiva odata pe luna sa verificati daca s-a redactat, daca aveti dubii ca nu ati primit-o.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea de recuzare se timbreaza cu 100 lei pentru fiecare participant la proces pentru care se solicita recuzarea, art. 9 lit. a din OUG nr.80/2013, nu obstructioneaza liberul acces la justitie , iar daca este facuta cu rea credinta vadit nefondata , petentul poate fi amendat.
Dovezile de comunicarea deciziei de apel. Asteptati intoarcerea dosarului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati plangere penala la politie sau la parchetul de pe langa judecatoria de de care apartine localitatea.