avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela claudia

Activitate mihaela claudia

Răspuns la discuția Spor de fidelitate
Prevederea din CCM este urmatoarea
- sporul de stabilitate/fidelitate se acorda in procent de 10% din salariul de baza pentru salariatii care au desfasurat activitatea neintrerupa in unitate de peste 10 ani, inclusiv salariatilor care au plecat in somaj si au revenit la solicitarea unitatii.
Buna ziua, am o nelamurire referitor la sporul de fidelitate. Lucrez de 10 ani la aceeasi institutie si conform contractului colectiv de munca pe unitate pot beneficia de sporul de fidelitate, insa la personal mi s-a spus ca nu mi se acorda acest spor pentru ca am stat 2 ani in concediul de crestere a copilului. Este corect acest lucru.
Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot sa-mi schimb buletinul inainte de data expirarii. buletinul expira pe 06.11.2015. Va multumesc.
Discuție angajare
Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema la servici. In urma cu 2 ani in unitatea in care lucrez s-a facut restrangere de activitate si au fost dati afara 10 persoana iar o persoana si-a dat demisia. Acum persoana care a demisionat vrea sa vina inapoi in unitate. Postul pe care il ocupa respectiva a fost desfintat iar sotul dansei lucreaza in aceeasi unitate. Poate sa fie angajata din nou?
Va multumesc.
Discuție Concediere
Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Sotul meu lucreaza la un gal pe perioada nedeterminata, unde sunt 3 angajati pe postul respectiv un post cu jumatate de norma ocupat de un pensionar si 2 posturi cu norma intreaga 1 ocupat de sotul meu si inca o persoana care este pensionara. Am inteles ca o sa aiba loc concedieri, adica din trei posturi nu va ramane decat 1. Sotul meu poate fi concediat si ramana unul din cei care au si pensie? Va multumesc.
Buna ziua,
Unitatea unde lucrez ar dori sa vanda o cantitate de vin vrac sub pretul de inregistrare unei alte societati care este de asemenea poducatoare de vin avand si antrepozit fiscal.
As dori sa stiu daca este legal acest lucru. Mentionez ca vinul pe care dorim sa-l vindem nu-l mai putem sa-l tinem deoarece conditiile noastre de pastrare sunt total necorespunzatoare existand riscul de depreciere
Buna ziua
Am rugamintea de a ma ajuta cu privire la formularea unui caiet de sarcini privind licitarea prin vanzare a vinului vrac si legiile in baza careia se va organiza licitatia.
Va multumesc.
Discuție spor de vechime
Buna ziua. Sunt angajata din martie 2006 si in anul 2010 in luna februarie am intrat in concediul de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani. As vrea sa stiu daca mi se poate acorda sporul de vechime de 10%. Doamna de la pesonal la unitatea unde lucrez spune ca nu. Va multumesc.
Buna ziua am si eu o nelamurire. Am nascut un baietel pe 5 februareie 2010. Cand ar tebui sa ma intorc la servici pe 5 februarie 2012 sau mai devreme? Multumesc.
Buna seara, am o problema as dori sa divortez de sotul meu pt ca nu mai suport sa vad cum da bani pe alcool si la pacanele, insa mie frica sa fac acest pas din cauza faptului ca avem impreuna un baietel de 1 an si 7 luni si nu vreau sa-mi pierd copilul.Eu momentan sunt in concediu de crestere a coplilului pana la 2 ani iar el sta acasa.Exista posilbilitatea sa-mi ia copilul? va multumesc