Din anul 1999 la nasterea copilului,am inceput sa primesc alocatia de stat,pana in anul 2004 cand a fost sistata.Mentionez ca banii se primeau la o banca in contul copilului.Din anul 2003 copilul traieste si invata in germania,avind si acum cetatenia romana.Nici pana in momentul de fata nu am primit raspuns de ce alocatia a fost sistata.Va multumesc.
La intrarea in vigoare a Legii 119/2010 ,sunt abrogate H.G.7/1889 si L 19/2000 precum si celelalte hotarari iantrate in vigoare pana in 2010?Mai pot cere recalcularea pensiei la implinirea varstei de 55 de ani?
Am un contract de furnizare servicii internet cu Orange pe timp de 2 ani.Contractul este inceput in februarie 2010.Datorita serviciilor proaste pe care le furnizeaza,am incercat sa reziliez contractul dar cei de la orange nu accepta.Am incercat sa predau USB-ul la partenerul orange unde am incheiat contractul si nu vor sa-l acepte.In contract nu sunt trecute clauze financiare pentru reziliere unilaterala.Ce pot face pentru a sacapa de aceasta firma cu servicii in zona mea foarte proaste?va multumesc.
Daca nu mai am locuinta in tara iar buletinul este expirat,singurele documente valabile care le am sunt pasaportul si cartea de rezidenta permanenta in germania,cum pot sa negociez contractul de credit pe care il am la o banca,deoarece la prezentarea mea acolo nu a fost acceptata discutie pentru ca nu am buletin valabil.La incercarea de a ma legitima cu pasaportul nu m-au luat in seama.Ma tem ca or sa spuna ca am acceptat tacit ceea ce nu este real.Este vorba de VESTITA banca europe credit.Va multumesc.
In Legea 119/2010,cat si in Metodologia de recalculare a pensiilor militare nu am gasit vre-o referire la faptul ca pensiile sub 3000 ron,nu vor scade.Intrucat intra la recalculare toate pensiile militare cred ca treaba cu 3000 ron este o FUMIGENA.Am dreptate?