buna ziua , in urma unui accident rutier mi s-a suspendat permisul auto acordandumi-se dovada de 15 zile in dovada se specifica ca nu am pastrat distanta , incalcarea liniei continue ,si vatamarea unei persoane ,mentionez lucrez la o firma de transport international
am o prietena care a terminat dreptul la spiru haret in 2009 diploma de licenta inca nu s-a eliberat ,are decat adeverinta in urma scandalului si vrea sa se angajeze ca , contabila , dar angajatorul a spus ca poate sa o angajeze ca jurista o avantajeaza incadrarea de jurist sau este corect sau trebuie sa fie incadrata ca contabila .
care incadrare la locul de munca este corect ?
multumesc
am fost in somaj si acum sunt in ccc2 ani , am ales varianta de 2 ani .vreau sa stiu daca imi gasesc de munca pana face copilul 1 an beneficiez de indemnizatia de 500ron care se acorda la varianta de 1 an sau ce benefici o sa am ?
multumesc
buna ziua
am aflat ca fostul meu sot lucreaza la o agentie de paza si vreau sa stiu si eu cum pot sa primesc pensia conform hotarari judecatoresti de 25% din venit aceasta fiind retinuta din salariu sau ?
multumesc.
Buna ziua.
AM NASCUT PE DATA DE 11.05.2011 SI -AM SI UNELE NELAMURI IN PERIOADA 29.04.2010 - 11.10.2010 SI 06.01.2011 PAN AIN PREZENT AM FOST IN SOMAJ , IAR IN PERIOADA 11.10.2010 - 14.12.2010 AM LUCRAT PE PERIOADA DETERMINATA LA FIRMA CARE AM LUCRAT INAINTE DE 29.04.2010 PROBLEMELE pentru depunerea dosarului de indemnizatie SUNT :
- imi trebuie fisa fiscala - de la somaj sau de unde am lucrat si de unde le pot obtine
-din ce data intru in indemnizatie pentru crestere copil
- de la societatea care am lucrat trebuie completata adeverinta in perioada determinata sau inainte de a intra prima data in somaj
multumesc anticipat