avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate mario_bostan64

Activitate mario_bostan64

Buna seara. Am un singur apartament,o masina(1600 cm) si 17 mp teren intravilan cu o constructie usoara(fara fundatie).Am platit impozitele la inceputul anului, integral pe 2010,trebuie sa mai platesc ceva in plus dupa noua lege ? Multumesc pt raspunsuri.
Răspuns la discuția Ajutor incalzire
Venitul net ,bineinteles.:rofl:
Puteti plati la trezorerie .Banuiesc ca va baga penalitati
Răspuns la discuția Neplata contributii CAS
Eu cred ca n-ai nici o sansa ca datoria sa ti se prescrie!!!! Acum nici nu-ti mai trimit somatii,iti pune direct poprire pe salariu sau sechestru pe bunuri:whistle:
Din cite stiu eu, nu trebuie sa platesti dupa oug 58 decit la somaj .
Buna seara. Am o mare nelamurire cu privire la completarea declaratiilor pe care trebuie sa le depuna PFA -urile pina in data de 25 august #-o.Sunt PFA ,comert nealimentar,impozitare in sistem real.Va cer parerea deoarece am consultat 2 contabili si fiecare mi-au calculat diferit. Pe luna iulie am vanzari de 2000 ron venit brut, cheltuieli cu chria 400 ron,facturi furnizor n-am avut pe luna respectiva.Din 2000 scad 400=1600 ron profit. Celalalt contabil din 2000 ron a estimat( in functie de adaosul comercial) cati bani am dat pe marfa din stoc cca 1250 ron. Adica din 2000 ron vanzari scad 1250 ron cheltuieli estimate cu marfa=750 ron-400 chirie=350ron profit luna iulie .Acum va rog daca se poate sa-mi spuneti care dintre calcule este real.Cu care dintre ele sa ma duc sa completez declaratiile la CAS,CASS si somaj? Va multumesc frumos pt raspuns!
Răspuns la discuția PFA calcul retroactiv cas
Si am sa platesc numai pe cele 3 luni care am functionat ,sau pe tot anul? Am inteles ca-ti fixeaza ei contributia lunara,nu te lasa pe tine s-o fixezi!!#-o
Buna ziua Referitor la taxa de timbru,am facut cerere de ajutor public judiciar, (unde am motivat ca venitul meu este de 1500 ron anual )pe care instanta mi-a respins-o ,motivand ca venitul lunar imi permite sa platesc taxa !!! #-oDeci nici macar nu s-a uitat pe adeverinta de venit :closedtopic:unde scria ANUAL si nu lunar) acum am facut cerere de reexaminare.Credeti ca am sanse sa imi accepte cererea? Tinand cont si de faptul ca am achitat suma de 1100 ron.
Buna ziua. Daca ma poate lamuri si pe mine cineva !!! Sant PFA din iunie 2005 si am functionat 3 luni pe an. Am facut la ONRC inchidere,deschidere activitate etc.Deci in fiecare an am functionat doar 3 luni.Am primit de la pensii o notificare, (cum toata lumea a primit, dar nimeni nu s-a dus).sa ma prezint sa inchei contract cu ei. Aveti cunostinta despre cum se calculeaza? daca eu am avut profit in cele 3 luni intre 1000 si 2000 ron cam cit ar trebui sa platesc ? Penalitatile sint mari? Te asiguri cu ce suma vrei retroactiv , sau iti fixeaza ei suma ? Multumesc anticipat .
Multumesc tuturor pt raspunsuri:D;)