avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate dalidana

Activitate dalidana

Răspuns la discuția 213 CP
Este de vb de un comision ptr care adm soc nu a vrut sa semneze un act aditional la CIM, nedorind sa mai plateasca impozit la "stat".Cine poate dovedi ca tlf este la angajat atata timp cat nu exista nici o dovada clara ca detine tlf?Si aici nu vb de un abonament al soc, ci pur si simplu de un terminal( telefon).Precizez ca nu s-a semnat pv de predare- primire.
Plangere penala ptr distrugere, iar daca ati apelat serviciul de urgenta 112, apelul dumneavoastra oricum a fost inregistrat.
Da, se pare ca am venit eu cam tarziu cu rasp,ptr ca tu deja ai primit amenda.Este o practica in folosirea de " martori fabricati".Contesta motivele amenzii si calitatea martorului asistent.Deasemenea te poti indrepta cu plangere penala impotriva jandarmului ptr amenintari si purtare abuziva.Dar...........ai martori???;)
Da, dak au datele tale( si nu cred k sunt greu de obtinut) te poti "trezi" acasa cu o amenda pe L 61/1991, pe care,evident o poti contesta.
Răspuns la discuția 213 CP
Este vb de un tlf dat de catre soc unui angajat, dar fara pv de predare-primire.soc ii datoreaza anumite drepturi banesti ce nu sunt prevazute in contractul de munca si angajatul refuza sa recunoasca cum ca are in posesie un telefon mobil.
Discuție 213 CP
Poate fi dovedit 213, in cazul in care este vb de un telefon mobil si cum?
Răspuns la discuția SMS - probe sau nu in instanta?!
Interceptarea conv telefonice se realizeaza numai cu autorizarea motivata a judecatorului, la cererea procurorului care efectueaza sau supravegheaza urmarirea penala- vb aici de infractiuni grave si dureaza maxim 30 de zile- art 91 CPP.
Răspuns la discuția C A L O M N I A
Nu are de ce sa-i faca plangere ptr calomnie, deoarce inram pe un taram "minat", CC a dispus neconstitutionalitatea abrogarii 206, 205 si 207 CP si a dispus repunerea ca si infractiuni,insa jurisprudenta spune altceva....in fine, este o discutie mult mai elaborata.Sa mearga pe denunt calomnios.
Răspuns la discuția contract part time
Inregistrati un contract part-time cu 4 h pe zi, iar contabilul soc respective va lucra in Saga si va trece orele lucrate efectiv.Credeti ca veti lucra mai mult de 4 ore pe zi?
Răspuns la discuția probleme cu banca
Executorul poate propune ca solutie amiabila un protocol de plata, incheiata in forma scrisa si solemna, ptr ca din ceea ce relatati, nu prea are ce sa execute.