avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate costynel

Activitate costynel

buna ziua,am avut o dauna la o societate de asigurari unde eu am fost pagubitul,la locul accidentului sa deplasat politia unde a incheiat procesul verbal unde cel vinovat o fost amendat si puncte de penalizare,si cei de la asigurari miau spus ca in urma unei expertize extrajudiciare expertul a considerat ca autoturismele nu au fost implicate in acel accident si ca toti mintim,acum as vrea sa cer o contraexpertiza,intrebarea este cine o plateste,si daca sint obligat sa anunt firma de asigurari sau sa o platesc eu si sa ma duc cu rezultatul contraexpertizei la firma de asigurari si sa le arat ca am dreptate si sa ma despagubeasca?
am avut o dauna auto si asigurarea respectiva nu ma despagubeste pentru ca un expert a zis din fotografiile facute de ei ca nu asa a fost accidentul,as vrea sa fac o noua expertiza la fata locului cu amindoua masini care au fost implicate,cum as putea sa fac sa cer o noua expertiza?cui pot sa ma adresez?
am avut un dosar de dauna cu proces verbal cu declaratii de ambele parti,dar am primit raspuns de la firma de asigurare ca in urma expertizei ce a facuto expertul de daune accidentul nu sa produs in imprejurarile in care am declarat noi,mentionez ca expertul nu sa deplasat la locul accidentului si a facut expertiza numai din poze,ce as putea face acum?sa cer o noua expertiza?sau ce ma sfatuiti?
Răspuns la discuția despagubire de dauna auto
astaizi cind ma sunat acel domn pe nume MANOIU a zis ca o sa primesc acasa decizia,dar daca nu primesc nimic?dar nedumerirea mea este,e posibil sami dea o asemenea decizie fara ca asiguratorul sa se deplaseze macar la fata locului,sa se dea asa din poze?ca mi sa zis foarte sec ca evenimentul nu sa produs asa,pai daca ei stiu cum sa produs,nu trebuie sa vina ei sami demonstreze contrariul,si noi toti mintim?
pe data de 16 06 2010 a avut loc un eveniment rutier unde eu am fost pagubitul,dupa accident am mers impreuna cu vinovatul la sectia de politie,politia sa deplasat la fata locului a constatat evenimentul si mi sa intocmit procesul verbal,dupa care am mers impreuna cu vinovatul la generali asigurari unde el avea rca,am dat declaratiile despre producerea evenimentului,sau facut poze la ambele masini si mie mia zis sa astept o decizie.am intrebat daca pot sa bag masina in service sa o repar dar mia zis ca,sa nu o bag pina nu au o decizie de la bucuresti ca poate tr sa vina vreun expert auto sa mai faca cercetari.azi ma sunat un anume domn si mia zis ca generali nu ma despagubeste motivul fiind ca accidentul nu sa produs comform declaratiilor date de noi,adica noi si politia am mintit in legatura cu evenimentul si ca expertul lor a zis din poze ca nu asa sa intimplat.mentionez faptul ca cei de la asigurari nici nu sau deplasat la locul accidentului.acum ce as putea sa fac,sai dau in judecata?sau sfatuitima daca aveti vreo ideie,va multumesc
buna,caut o persoana de 3 ani care se afla in londra,stie cineva unde pot sa ma adresez,sa pot afla adresa sau nr tel?
buna,am infiintat un srl in octombrie 2009,iar pe 1 martie 2010 am luat autorizatia de functionare,intr-un cuvant pe 1 martie am puso in functiune sa zicem asa,si mia venit sa platesc taxa de forfecare de la 1 ianuarie 2010,nu mi se pare normal daca srl-ul nu functiona este posibil sa platesc taxa de forfecare,si executare silita?pt ca nu am platito,ce o sa se intample?
buna,am o hotarare judecatoreasca unde am drept de vizitare al unui minor din afara casatoriei,mentionez ca mama nu are hotarare judecatoreasca de incredintare al minorului,problema este ca nu mai gasesc nici minora nici mama,fosta soacra sustine ca nu stie nimic de ele,am depus plangere la parchet,mi sa spus ca o da in urmarire,intrebarea mea este;daca mama si minora nu sint in tara organele de drept o gaseste?sau se rezolva problema numai daca mama si minora se afla pe teritoriul romaniei?imi poate spune cineva?
am depus nenumarate plangeri si la politie si la parchet dar nimeni nu ma ia an seama ,acum nu stiu ce sa fac sa o dau an judecata pentru nerespectarea hotararei sau pentru ancredintarea minorului?
va rog frumos sami dati un sfat;am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cu program de vizita al unui minor de 5 ani obtinut din afara casatoriei,cum ar fi mai bine sa procedez;sa o dau in judecata pt nerespectarea hotararii sau pt incredintarea minorului,va rog sa ma ajutati intrun fel,va multumesc