avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate predadan79

Activitate predadan79

De exemplu, daca ai dori sa intorci, faci stanga si te urci pe trotuar, sperand sa dai cu spatele si sa o pui normal, dar n-ai putut si o pui cu fata, ca e mai simplu. Nu e condus pe contrasens, sau n-ar trebui sa se retina asta....
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Te vaccinezi = nu mai faci boala. Care e problema ca altii nu se vaccineaza? Copilul tau nu mai face boala. Altfel, de ce l-ai mai vaccina daca tot o face? Nu e bun vaccinul? Ii vad pe unii ca tot o dau pe comunitate, creierul se pare ca nu-i ajuta. Concluzie : daca vaccinul pe care-l faci copilului nu il protejeaza de alti copii care au contactate o boala (rujeola, de exemplu), de ce l-ai mai facut? Poate ca boala a aparut la un copil vaccinat, in prima instanta, nu?
Răspuns la discuția Permis suspendat pe nedrept
N-aveti nicio sansa fara martori.
Răspuns la discuția Permis suspendat culoare rosie
Sansele de a castiga sunt zero, fara martori, filmare sau sa fiti prezent in sala si, prin fatuca de care dispuneti, sa impresionati judecatorii. Am avut eu unul la fel, si am pierdut, si in apel. Mi s-a adus cazul Salabiaku c. Frantei, prin care o tara isi poate seta propiul set de reguli cu privire la admisibilitatea sau valabilitatea procesului verbal intocmit. Problema mare este ca, atunci cand veti fi pierdut deja procesul, nu prea il primeste militia fara hotarare definitiva. Am modelul facut de mine, asta ca sa mai amani procesul. Contactati-ma si-l dau moka. Iar eu chiar nu trecusem atunci pe rosu, nici macar pe galben, ci ramasesem blocat in intersectie, s-am schimbat banda cand s-a putut. Am cerut filmari de la camere sau de la masina de politie si nu s-au luat in considerare
Vad ca pe aici multi cunosc ceva din lege, dar nu prea inteleg dinamica accidentelor! Exista 2 situatii distincte :
1. Autovehiculul care a oprit este lovit de masina din spate, iar aceasta de o alta masina. Atunci, primul autovehicul se repara pe RCA-ul celui de-al doilea vehicul, iar al doilea, pe baza celui de-al treilea.
2. Ultimul autovehicul loveste pe cel din mijloc, iar acesta, ca urmare a socului, il loveste pe cel din fata. Atunci primele 2 se repara pe RCA-ul ultimului, pentru ca n-a fost vina celui din mijloc ca a provocat accidentul. Cum se dovedeste asta: deoinde de cate socuri a suferit cel din fata. Daca a avut doar unul, este clar. Daca au fost 2 socuri, atunci avem de-a face cu cazul nr. 1.

Prin urmare, depinde de ce este scris in PV de la Politie. Nu va convine, contestati in instanta, se face o expertiza, o platiti, etc... Nu merita efortul!
Fara martor, nu puteti castiga. am avut si eu unul asemanator. v. 51007/301/2013, pe portalul de justitie. Eu ma gandesc sa fac ceva la CEDO.
Trebui sa dovediti ca ati luat ceva din mostenire, un bun, etc. Sau ca ati folosit cumva de-a lungul timpului anumite bunuri. Si un avocat, evident!
Buna ziua,

Am primit instiintare acasa de la Tribunalul Bucuresti prin care mi s-a comunicat respingerea apelului facut intr-un proces cu Politia Rutiera pentru trecerea pe culoarea rosie a semaforului. Acum a trecut o perioada mai lunga de 15 zile de la pronuntarea instantei de apel. Daca m-ati putea ajuta cu cateva informatii utile, as fi recunoscator:
1. Mai trebuie sa legalizez hotararea sperand sa nu primesc cresterea de 30 de zile?
2. Eu locuiesc in bucuresti, dar permisul este eliberat de Calarasi. Il pot trimite cumva fara sa ma prezint personal sau alt imputernicit notarial? Apoi la expirarea perioadei de suspendare, il pot cere prin Posta? Dar la Politia in Bucuresti, il pot preda? Ca tot ei mi l-au luat...
3. Doresc sa fac o plangere la CEDO pentru ca, desi nu au existat camere, martori sau consimtamantul meu, judecatorii au considerat ca politistul, fiind el cel care a sesizat fapta, este suficient, implicit temeinic procesul verbal de contraventie. M-ar putea cineva ajuta aici?
La fiecare revizie ITP se contabilizeaza kilometrii reali ai masinii. Acolo ar fi o posibilitate sa vedeti cand si cum s-a dat kilometrajul inapoi. E clar ca "buna ziua" ca intermediarul este cel in cauza, dar pentru a face probe.
"Numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 ,,,,,în situaţii în care este periclitată proprietatea publică sau privată ori mediul." Ce face respectivul ? Va da foc la casa sau va polueaza cu otrava iremediabil, ce nu intelegeti?. E clar ca sunteti prea sensibila, dar si foarte orgolioasa!