avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters146272

Activitate ContSters146272

Răspuns la discuția cum pot contesta?
furnizeaza apa rece , sunt abonat cu contract individual , am avut un proces cu ei , proces in care eu am fost obligata sa platesc 77 mc apa + cheltueli de judecata aferente acestei cantitatii ( initial au cerut 2345 mc ) si cheltuieli de judecata de 900 de lei (suma totala de plata ) dupa parerea mea si conform hotararii judecatoresti ar fii trebuit sa platesc 2345.................900 lei
77...................29.5 lei
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
[ link extern ]
cine se baga la un dans
cum pot contesta in instanta o factura la utilitati ?
am depus o contestatie in 30 de zile de la emiterea facturii si totusi cei de la societatea respectiva nu au vrut sa tina cont de ea acum, as vrea sa-i dau in judecata dar nu stiu unde anume se incadreaza (este vorba de o factura care este incarcata abuziv)
trebuie sa-i dati copilul asa cum este stabilit in hotararea judecatoreasca, dar atrageti atentia ca in caz ca nu va aduce copilul inapoi la data stabilita il veti acuza de rapire a copilului
Răspuns la discuția Succesiune
incercati la arhiva politiei (MAI) o solutie poate reusiti s-a dati de urma scrisorii sau la arhiva postei romane, arhiva securitati,
se poate depune o actiune judecatoreasca pe timpul vacantei judactoresti
Răspuns la discuția urgent!
da, puteti pleca cu copilul fara acordul sotului, trebuie sa-l instintati despre locul unde va aflati ptr a putea sa vada copilul
Răspuns la discuția lovire fara motiv
da in cadrul procesului tatal dvs se poate constitui parte civila si sa solicite instantei acordarea de cheltueli materiale cat si morale
Răspuns la discuția mascati
trebuie sa te inscrii la o scoala de politie de agenti sau ofiteri sau in cadrul jandarmeriei
conditle generale ;
-varsta 24 ani
- 1,70 inaltime
Răspuns la discuția DISPONIBILIZARE
daca ati fii mai explicit cu ce anume va ocupati poate veti fii ajutat mai exact , dar pentru personalul bugetar in legea salarizarii unice sunt prevazute unele masuri compensatori . legea 330 / 2009