furnizeaza apa rece , sunt abonat cu contract individual , am avut un proces cu ei , proces in care eu am fost obligata sa platesc 77 mc apa + cheltueli de judecata aferente acestei cantitatii ( initial au cerut 2345 mc ) si cheltuieli de judecata de 900 de lei (suma totala de plata ) dupa parerea mea si conform hotararii judecatoresti ar fii trebuit sa platesc 2345.................900 lei
77...................29.5 lei
cum pot contesta in instanta o factura la utilitati ?
am depus o contestatie in 30 de zile de la emiterea facturii si totusi cei de la societatea respectiva nu au vrut sa tina cont de ea acum, as vrea sa-i dau in judecata dar nu stiu unde anume se incadreaza (este vorba de o factura care este incarcata abuziv)
trebuie sa-i dati copilul asa cum este stabilit in hotararea judecatoreasca, dar atrageti atentia ca in caz ca nu va aduce copilul inapoi la data stabilita il veti acuza de rapire a copilului
daca ati fii mai explicit cu ce anume va ocupati poate veti fii ajutat mai exact , dar pentru personalul bugetar in legea salarizarii unice sunt prevazute unele masuri compensatori . legea 330 / 2009