Nu exista titlu de coproprietate.
Exista un titlu de proprietate cu mai multi proprietari care stapanesc in comun o anumita proprietate - numiti si coproprietari.
Fiecare coproprietar poate dispune de cota sa de proprietate cum doreste.
Adresez rugamintea utilizatorilor si consultantilor din forum sa imi indice pagini sau link-uri catre spete privitoare la culpa medicala.
In concret, clientul meu a fost operat la piciorul stang desi acesta era sanatos apoi l-au operat la piciorul drept dar au "uitat" sa ii scoata un rest dintr-o tija metalica, vizibila la radiografie. Bineinteles, s-a intamplat in Romania zilelor noastre...
Din luna urmatoarea celei in care s-a nascut si pana la implinirea varstei de doi ani.
Intre 2 si 18 ani alocatia de stat pentru copii se plateste in cuantum de 42 lei/luna.
Persoana poate sa beneficieze de cererea facuta in timpul casatoriei dar nu cred ca acest lucru va schimba foarte mult sansele acesteia de a primi/ beneficia de un program sau de o locuinta ANL.
Poate sa faca o cerere noua in care sa declare o alta suma sau procent de avans cu care poate participa si, va asigur ca, sansele persoanei vor creste deoarece practica ANL este de a aproba cereri cu potential economic ridicat si nu neaparat cereri care au o anumita vechime de cand au fost depuse.