Exista posibilitatea obtinerii unui extras din sentinta de divort? imi sunt cerute copii frecvent de pe sentinta de divort si nu cred ca intereseaza pe nimeni motivele, ci ceea ce a hotarat instanta de judecata. Multumesc
sotul meu a contractat un credit, la care a platit o perioada.... Pe contractul de credit eu nu figurez ca girant sau coplatitor. De curand ma suna o d-na de la o firma de recupari creante. In fapt eu sunt despartita de sotul meu...este plecat din tara. Sotul nu are nici un venit si nici o proprietate imobiliara. In timpul casatoriei am cumparat o masina pe numele meu (din venituri proprii, sotul nu avea venit), apartamentul este cumparat de la parintii mei inainte de casatorie. Ce pot face pentru ca executorul sa nu se indrepte impotriva mea? multumesc
Vreau sa plec si apoi sa introduc act. de divor...tinand cont ca nu am domiciliul unde locuiesc cu sotul...ci unde unde o sa plec...ma poate acuza de parasire de domiciliu?
Daca imi ia copilul de la gradinita fara acordul meu...pot face ceva?
Sunt casatorita, am un copil de 4 ani si vreau sa divortez. Am unde locui, financiar stau bine......sotul este un om violent si imi este frica pt copil si pt mine. Legal cum ma pot proteja?