avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate carmencj

Activitate carmencj

Răspuns la discuția Maternitate
multumesc pt raspuns
Discuție Maternitate
Buna-ziua as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva si anume:sunt in concediu pt ingrijirea copilului bolnav de la 5 la 6 ani si as vrea sa mai fac un copil ,as vrea sa stiu daca o sa beneficiez de indemnizatie de maternitate pt al 2-lea copil daca intru din concediul pt ingrijirea copilului bolnav in concediu de maternitate si daca pe aceasta perioada mi suspendat contractul de munca.
Multumesc anticipat si astept raspunsul d-voastra
Buna-ziua as vrea sa intreb si eu ceva:daca m,i-am luat un apartament de la o companie de locuinte si am dat toti banii pe el si firma se afla acum in insolventa,iar acum am aflat ca pamantul de sub bloc este ipotecat la banca ,iar eu mi-am preluat apartamentul mi-au facut proces de predare al apartamentului,ce trebuie sa fac sa pot primi CF-ul pe apartament curat?
Multumesc
Discuție Vanzare actiuni
Buna-ziua ,as avea si eu o intrebare si anume :daca am 200 de actiuni la societatea Remarul 16 februarie din cluj si as vrea sa le vand m-ar interesa cum se procedeaza si cam cat costa o actiune pt ca am vazut ca sunt si cotate la bursa de valori Bucuresti-piata rasdaq.
Multumesc si astept raspuns
Buna-ziua as avea si eu o intrebare si anume:daca sunt in concediul pt ingrijirea copilului bolnav de la 3 la 7 ani oare m-as putea ocupa cu asigurarile private de sanatate,m-ar afecta cu ceva,am voie sa fac aceste asigurari(cand o sa se faca),ma afecteaza cu ceva la concediul pt ingrijirea copilului bolnav?
Multumesc
Buna-ziua as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva si anume:daca parintii mei nu lucreaza nici nu sunt in pensie dar eu lucrez pot sa ii trec la mine in intretinere ca sa beneficieze de asigurare medicala(un fel de coasigurat) dar mentionez ca nu avem aceeasi adresa.
Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns daca ma poate ajuta cineva.
Claudiu
Buna-ziua
as avea si eu o intrebare si anume:daca sunt bolnava de astm bronsic si sunt in CIC(concediul pt ingrijirea copilului bolnav)pt fetita mea de 3 ani si 6 luni ;ea avand tot astm bronsic am avea dreptul la bilete de tratament in statiuni balneare si cam cat ar costa?
Multumesc
Buna ziua
as vrea sa va intreb ceva daca puteti sa imi raspundeti:eu sunt in concediul pt ingrijire copilului bolnav pana la 7 ani(fetita mea de 3 ani avand astm bronsic si este trecuta cu gradul mediu de handicap)firma la care am lucrat inainte de a intra in maternitate a dat faliment,eu vreau sa va intreb daca pot sa ma angajez cu o norma de 4 ore dar sa pot lua si acel ajutor pt ingrijirea copilului bolnav?
Multumesc
Discuție somaj
Buna seara
as avea nevoie de un pic de ajutor:am fost in somaj 3 luni dupa care m-am reangajat la aceeasi firma care m-a dat afara dar pe o perioada limitata de 5 luni ,iar dupa expirare mi-a mai prelungit cu o luna;acum mi-a dat iar decizia pt a lua somaj .Intrebarea mea este ce acte imi trebuie pt dosarul de somaj,pt ca carnetul de somaj este la mine imi trebuie oare alt dosar?si alta intrebare :daca angajatorul ma mai poate reangaja iar din restul de somaj peste 2-3 luni?
Multumesc
Răspuns la discuția Somaj
Buna-ziua si multumesc pt promptitudinea si rapiditatea cu care mi-ati raspuns insa as vrea sa va mai intreb ceva:da ati avut dreptate pt ca sunt in CCC pana la 3 ani dar dupa cei 3 ani intru in concediu pt ingrijirea copilului bolnav pana la 7 ani.D-voastra ati zis sa fac o cerere catre angajator ca sa imi inceteze suspendarea CIM si sa imi reiau activitatea si abia dupa aceea sa intru in concediu pt ingrijirea copilului bolnav ;dar firma mea s-a inchis ce pot sa fac?si dupa cei 7 ani as avea dreptul la somaj daca firma s-a inchis?
Multumesc