avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Activitate DOINA NEMES

Activitate DOINA NEMES

Răspuns la discuția recurs loviri si alte violente
In principiu, dupa decizia data in recurs, nu mai prea aveti solutii de a modifica pedeapsa. Daca nu va convine solutia nu uitati ca la aceasta infractiune e posibila impacarea.
Răspuns la discuția divort \partaj
In opinia mea nu puteti face nimic. Tot ce ati facut ati facut voluntar, iar sumele avansate de dumneavoastra nu au fost acordate cu titlu de imprumut.
Mai rau, vecinul ar putea solicita instantei de judecata sa va oblige sa ii permiteti accesul in curtea dumneavoastra pentru a efectua anumite lucrari, iar instanta ar putea sa ii aprobe o astfel de cerere stabilind eventual un interval orar in care sa efectueze lucrarile si o anume perioada de timp.
Răspuns la discuția contestatie la proces verbal
Faceti contestatie si aratati in scris, pe larg, ce s-a intamplat, apoi la termenul de judecata stabilit prezentati-va si expuneti din nou, in fata judecatorului, cele intamplate.
Răspuns la discuția dreptul la partj se mosteneste?
Contractul de schimb imobiliar este doar pe numele dumneavoastra, dar e incheiat in timpul casatoriei, de aceea vorbim de partaj. Cei care vor putea cere iesirea din indiviziune vor fi mostenitorii fostului sot, respectiv copii acestuia, daca accepta mostenirea. In cazul decesului dumneavoastra copii dumneavoastra se vor afla in aceeasi situatie, respectiv vor fi proprietari in indiviziune impreuna cu tatal lor si oricare dintre proprietari va putea cere iesirea din indiviziune.
Răspuns la discuția Intrebare?
Se poate intampla ca politia sa ridice arme detinute legal, doar pentru verificari. Daca totul este in regula vi se va restitui destul de repede.
Răspuns la discuția proces
Aveti si posibilitatea impacarii daca vedeti ca nu e de bine.
Răspuns la discuția buna ziua
Nu luati lucrurile usor. Furtul e pedepsit cu inchisoare. E posibil sa se suspende executarea, dar nu e de joaca. Va recomand sa consultati un avocat
Răspuns la discuția verificare de scripte
Verificarea de scripte se face de catre judecator, la un termen de judecata, la care va va pune in vedere sa prezentati si scripte de comparatie (alte inscrisuri scrise si semnate de dumneavoastra) si la care veti scrie si semna in fata judecatorului sezand pe scaun si stand in picioare. Asta daca nu este vorba de un inscris autentic, inscris care ramane valabil pana la inscrierea in fals.
Răspuns la discuția condamnat definitiv
Ati epuizat toate caile de atac ?