buna ziua,am cautat sa expun cazul meu atat cat am stiut,dupa 1 an si 7 luni mi-a venit raspuns afirmativ la cererea de urgentare dosar in care scrie ca dosarul se afla la biroul cercetari infractiuni rutiere in lucru urmand ca la finalizare sa fie inaintat cu solutie corespunzatoare parchetului,mai dureaza mult?multumesc anticipat!mentionez ca in tot acest timp am circulat cu dovada zilnic fara sa am cea mai mica abatere!
buna ziua,de 1,5 ani astept rezolutie parchet,am mers cu dovada iar acum nu s-a prelungit,cei de la udriste m-au trimis iar la parchet,acolo o dna a zis ca dosarul e la bpr,cererea de urgentare a ajuns la ei,nu stiu ce sa mai fac,oare s-a dat rezolutia si eu n-am fost anuntat?sunt plimbat intre cele 2 institutii si nu aflu nimic concret!multumesc anticipat!
multumesc pt raspuns,problema e ca nu mi-a venit de la procuratura inceperea sau neanceperea urmaririi penale si n-am fost dat in judecata,nu ma pricep dar banuiesc ca in baza deciziei procuraturii intra in vigoare suspendarea,amenda iar pe cale civila daca va fi nup pot fi dat in judecata!
buna ziua,n-am mai scris din martie a.c,au trecut 1,2ani de la accident si ...nimic,circul cu dovada circulatie!la ultima mea discutie cu ''victima''am inteles ca procuratura nu i-a dat castig de cauza si-a facut contestatie,probabil de aceea dureaza atat de mult!acum o jumatate de an am facut cerere urgentare iar o dna amabila de la procuratura mi-a zis ca cererea e inca la bpr,imi pierd deja rabdarea,ce mai pot face?multumesc anticipat!
buna seara,dupa 9 luni simt ca-mi pierd rabdarea,dosarul meu se afla in cercetare pt neacordare prioritate,desi n-a fost accident f grav sotul victimei a tot cautat sa obtina bani mai multi decat imi pot permite,eu mi-am recunoscut vina,am facut tot ceea ce era legal,chiar nu stiu cat mai astept,circul cu dovada !multumesc anticipat
buna ziua,dupa 8 luni sunt la fel de nelamurit ca-n prima zi,primesc invariabil raspunsul ca dosarul meu e in lucru la procuror,am facut cerere de urgentare rezolutie parchet dar nu primesc informatii suplimentare,ce mai pot face?mentionez c-am avut accident rutier,neacordare de prioritate!multumesc anticipat!
va multumesc pt raspuns,dosarul se afla la parchet si stiu ca este in curs de cercetare cam de o luna,am intrebat de fiecare data cand am ajuns acolo pt cerere dovada,mai multe informatii nu am primit!mai este cazul sa fac cerere ?exista formulare tip sau ...nu?multumesc anticipat!
buna seara,acum s-au facut 7 luni de cand astept rezolutia de la parchet,cum as putea urgenta?mentionez ca am circulat cu dovada 4 luni dar serviciul e de asa natura incat nu-mi pot pierde 2 zile pe luna pt cerere dovada si dovada propriu zisa de la udriste?multumesc anticipat!