Buna Ziua!
Am inteles ca este nevoie de adeverință pt a atesta Cursurile efectuate la Zi, dar, intrebarea mea, partea a doua era, daca in perioada studenției am fost obligați ca pt perioada de practică de producție, sa fim angajați, sa prezentam adeverință care mie ulterior mi-a fost trecută si in Carnetul de munca - pentru ANUL I DE FACULTATE... atunci, cum ramane cu stagiul asimilat si apoi cu cel lucrat în acea perioadă..
Imi cer scuze, nu stiu cat de explicita am fost...
Deci concomitent cu desfășurarea la Zi a cursurilor am facut si practica de producție în Anul I, pt care am primit o adeverință, trecută ulterior în Cartea de Munca...
Am făcut practica de producție, tot la fel, chiar si in anul III, doar ca acea adeverință a ramas numai la Facultate, nu a mai ajuns si in Carnetul de Munca...
Multumesc muuult!
Carp Mircea a scris:
H.G.257/2011
(1) Actele la care se face referire la art. 103 alin. (2) din lege sunt, după caz:
a) pentru pensia pentru limită de vârstă, anticipată și anticipată parțială:
– diploma de absolvire a învățământului universitar (original și copie) și adeverința din care să rezulte durata normală, perioada studiilor și faptul că acestea au fost urmate la zi;