avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate alexix

Activitate alexix

buna ziua,
m-am pensionat cu data de 01.06.2018 de la o primarie fiind functionar public. Nu am primit vouchere de vacanta desi comanda a fost facuta in 22.05.2018 pentru colegii care au ramas. Considerati ca am dreptul conform legii?daca da ma puteti ajuta cu un model de cerere de chemare in judecata?Multumesc
Discuție acord cadru
asa avea nevoie de ajutorul unui specialist va rog
am o licitatie finalizata prin incheierea unui acord cadru cu mai multi ofertanti, am 45 de loturi, 6 castigatori. Cate acorduri cadru inchei? cate unul pentru fiecare lot? sau unul singur cu totii ofertanti si toate loturile? multumesc
Discuție Acord cadru
Asa avea nevoie de ajutorul unui specialist va rog
Am o licitatie finalizata prin incheierea unui acord cadru cu mai multi ofertanti, am 45 de loturi, 6 castigatori. Cate acorduri cadru inchei, cate unul pentru fiecare lot sau unul singur cu totii ofertanti si toate loturile? Multumesc,
sunt noua in achizitii si as vrea sa stiu la o procedura de licitatie deschisa finalizata cu un acord cadru pe 16 luni a carui valoare a fost estimata intre 1.000000-2.000.000 ofertantii trebuie sa se incadreze la valoare maxima sau doar valoarea minima?
Cine îmi poate spune cum se incarca loturile în seap.menționez ca am o procedura simplificata impartita pe loturi.Eu am ales la secțiunea 3 din anunț împărțirea pe loturi și la anexa B nu mă lasă să le completez. Unde greșesc?
o persoana juridica care a primit interogatoriu odata cu cererea de chemare in judecata cand trebuie sa depuna raspunsul odata cu intampinarea?
ce se poate face daca intr-un proces civil cu mai multi parati se face dovada indeplinirii proceduri de conciliere directa numai fata de unul dintre parati ? in acest caz eceptia invocata de prematuritate ce finalitate va avea?
se poate face promovarea bugetarilor in 2012?
daca da cum se acorda majorari de salariu in conditiile in care in legea 283 se spune ca salariul din 2012 ramane la nivelul celui din decembrie 2011.
daca legea spune ca se acorda salariu la acelasi nivel cu al altui angajat din unitate si nu exista alt angajat pe aceeasi functie cum se face?sau daca exista mai multi angajati cu acelasi salariu care se aplica?
Discuție FPVS
am o intrebare daca ma poate ajuta cineva, exista undeva in legislatia noastra un termen in care sa poti depune cerere de plata a despagubirilor in cazul unui accident cu un automobil care nu avea polita RCA valabila?am citit pe un site ca ar fi un termen de 60 de zile, dar nu era dat nici un text de lege care sa confirme acest lucru.
va rog!!!
Răspuns la discuția uniforme?????????
cu tot respectul pentru colegul Wladelu, dar chestia cu discriminarea mi se pare exagerata. Daca ar fi vb despre o institutie sanitara de ex. toata lumea ar trebui sa poarte halate albe sa nu existe dicriminare?