avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Activitate gabrieladinu

Activitate gabrieladinu

Cum se calculează impozitul pe venit microîntreprinderi în situația în care în cursul trimestrului se schimba nr de salariați(adică de la 1 salariat se modifică la 0 salariati)?
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii

consumul de apa din luna IULIE de exemplu conform indexului contorului din apartament ar trebui se regaseasca impreuna cu celelalte consumuri de la celalalte apartamente + apartamentele necontorizate in factura de la Apa Nova aferenta lunii IULIE si deasemenea va fi cuprinsa in calculatia cotelor de intretinere pentru luna IULIE?
multumesc anticipat


in cazul in care apometrele se defecteaza si proprietarul nu este dispus sa le inlocuiasca cum se procedeaza sa plateasca pausal consumul de apa?

multumesc anticipat pentru raspuns
Daca acord deductibilitate cheltuielilor din facturile de masa aduse de salariatii care au efectuat deplasari in interesul serviciului in tara ,atunci nu mai trebuie sa le acord si diurna (13*2.5%=32.5 RON/zi)?
Care este legislatia aplicabila in acest sens HG 518?


Multumesc
Răspuns la discuția externalizare serv payroll
deci la nivel de 150 angajati care ar fi pretul pietei /angajat?
Care sunt preturile de piata /salariat in cazul externalizarii serviciilor de payroll
Răspuns la discuția ASOCIATII DE PROPRIETARI
Cum se poate impune de catre un grup de proprietari un cenzor -expert contabil in situatia in care actualul cenzor nu vrea sa renunte ,desi nu are competenta necesara acestei functii?
Unde se raporteaza/reclama abuzurile celor care reprezinta Asociatia de proprietari(administaror,cenzor,etc)?
Care este contributia(%) angajatorului in cazul Concediului pentru sarcina si lauzie si care este procedura/termenul pentru recuperarea sumelor aferente de la Casa de asigurari de sanatate?
Ce argumente legale avem sa scapam de executarea silita pentru contributiile la sanatate ale PFA-urilor care au si contracte de munca in paralel cu activitatea independenta?
Răspuns la discuția concediu crestere copil
se poate intra in CIC inainte de cele 126 zile de prenatal si postnatal,dar dupa cel putin 42 zile de lauzie?